15 C
Athens

Τότεναμ – Μπράιτον 0-1: Ο Τροσάρ «εκτέλεσε» τους κάκιστους Λονδρέζους στο φινάλε (vid)

Μόλις μία εβδομάδα μετά το «διπλό» στο Έμιρεϊτς οι Γλάροι απέδρασαν και από την έδρα της Τότεναμ αποδεικνύοντας ότι φέτος έχουν βαλθεί να χαλάσουν τα σχέδια των «μεγάλων», αλλάζοντας συνεχώς τα δεδομένα για την 4η θέση

Δήμιος των Λονδρέζων η τρομερή Μπράιτον!

Με ένα υποδειγματικό πλασέ του Τροσάρ μετά από απανωτά λάθη στην άμυνα της Τότεναμ στο 90+1′ η εξαιρετική Μπράιτον έφυγε με τη νίκη από το Λονδίνο και έβαλε σε μεγάλους μπελάδες τους Πετεινούς σχετική με την 4η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League της επόμενης περιόδου.

ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΤΡΟΣΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 0-1

Μόλις μία εβδομάδα μετά το «διπλό» στο Έμιρεϊτς οι Γλάροι απέδρασαν και από την έδρα της Τότεναμ αποδεικνύοντας ότι φέτος έχουν βαλθεί να χαλάσουν τα σχέδια των «μεγάλων».

Σε ένα παιχνίδι που κυμάνθηκε σε αργό τέμπο και χωρίς τις κλασσικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες οι Γλάροι κατάφεραν να «υπνωτίσουν» τους Πετεινούς με τον τρόπο που αμυνόταν και κράτησαν με σχετική άνεση το μηδέν, δίχως να δεχθούν τελική στην εστία επί 95 λεπτά αγώνα! Και στο τέλος «χτύπησαν» με τον Τροσάρ για να κλέψουν τους 3 βαθμούς που βάσει εικόνας δικαιούταν απολύτως.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Αντόνιο Κοντέ μπαίνει σε μπελάδες αναφορικά με το εισιτήριο του Champions League, αφού μολονότι βρίσκεται στο +3 από την Άρσεναλ του Αρτέτα έχει δύο παιχνίδια παραπάνω και το πρόγραμμα της τελευταία της έδινε τη δυνατότητα να κοιτάξει μέχρι και την τρίτη θέση που πλέον έχει «καπαρώσει» και δύσκολα θα χάσει η Τσέλσι.

Εν ολίγοις, αυτοκτονικές τάσεις από τις ομάδες του Λονδίνου που όπως όλα δείχνουν θα μονομαχήσουν μόνες τους στη μάχη για την τετράδα στις 5 αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε στην Premier League.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 33ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο (16/4)

Τότεναμ – Μπράιτον 0-1 (90+1′ Τροσάρ)

Γουότφορντ – Μπρέντφορντ (17:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νόριτς (17:00)

Σαουθάμπτον – Άρσεναλ (17:00)

Κυριακή (17/4)

Γουέστ Χαμ – Μπέρνλι (16:15)

Νιούκαστλ – Λέστερ (16:15)

Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι (αναβολή)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς