21.4 C
Athens

Ολυμπιακός βόλεϊ: Για το τρίποντο στην Πυλαία πριν τον… τελικό με Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός κυνηγά μια καθαρή νίκη στην Πυλαία απέναντι στον ΠΑΟΚ (17/4, 19:00) ώστε τη Μ. Πέμπτη να διεκδικήσει τρίποντο απέναντι στον Παναθηναϊκό στο Ρέντη και να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

«Το ματς με τον ΠΑΟΚ πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με το σωστό πνεύμα και την κατάλληλη συγκέντρωση. Πρέπει και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το τελευταίο μεταξύ μας ματς στο Κύπελλο, για να πάρουμε κάποιες ιδέες που θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν να κερδίσουμε. Η νίκη είναι το μόνο που θέλουμε και θα παλέψουμε», ανέφερε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι, με τον Νίκολα Μιγιαΐλοβιτς να προσθέτει:

«Ξέρουμε ότι πρέπει να πάμε για τη νίκη. Είναι ξεκάθαρο! Είναι από τους πιο καθοριστικούς αγώνες της σεζόν. Είναι σαν… τελικός για την ομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε, για να μείνουμε κοντά στην κορυφή και μετά, να έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό στο σπίτι μας, για το πρωτάθλημα. Θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα την Κυριακή. Πάμε για τη νίκη. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να τα καταφέρουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς