18.9 C
Athens

Διεθνής με το… ζόρι ο Κομίνης • Ποιοι προσπαθούν να του διατηρήσουν το σήμα

Ο Γιώργος Κομίνης παρέμεινε στον πίνακα των διαιτητών της Super League το καλοκαίρι. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη όσων τον στηρίζουν. Μέσα και έξω από την ΚΕΔ. Η δεύτερη κίνηση ήταν να οριστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στόχος ήταν να σταλθεί μήνυμα για το ποιος κάνει κουμάντο. Ο Περέιρα υπάκουσε και τον έστειλε στον αγώνα Παναιτωλικός-Ατρόμητος.

Η αγωνιστική επιστροφή του διαιτητή από την Ηγουμενίτσα την πρώτη αγωνιστική αποσκοπούσε σε κάτι συγκεκριμένο. Να φανεί στην UEFA ότι είναι πάλι ενεργός. Όταν η ΕΠΟ στείλει την σχετική ενημέρωση στην Νιόν, που είναι υποχρεωμένη να το κάνει πλέον σε μηνιαία βάση.

Η UEFA δεν μπορούσε να τον ορίσει το καλοκαίρι στα παιχνίδια των διοργανώσεων της γιατί ο Κομίνης δεν είχε σφυρίξει ξανά μετά το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Από τον Μάρτιο δεν μπορούσε να θεωρηθεί διαιτητής σε ετοιμότητα. Είχε μπει στον «πάγο» από την επιτροπή διαιτησίας της χώρας του και την ομοσπονδία. Από τη στιγμή όμως που επανήλθε στην δράση παύει να ισχύει αυτό.

Ο Περέιρα  άνοιξε παράλληλα τον δρόμο για την επιστροφή του Κομίνη και στα διεθνή ματς. Το έκανε όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Στο πρώτο επίσημο χρονικά παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο στόχος είναι να έρθει γρήγορα διεθνής ορισμός για τον Κομίνη. Για να μπορέσουν να τον δηλώσουν πιο εύκολα στην λίστα που θα στείλει η ΕΠΟ στην FIFA για το 2019.

Δεν έχει σημασία ο αγώνας. Φτάνει να είναι ξένος. U19, U17, U21 ή στο Regions Cup. Φτάνει να έχει την σφραγίδα της UEFA. O Μέλο, ο Σταύρος, ο Μιχαλιός και οι φίλοι τους θεωρούν ύψιστης σημασίας την παραμονή του Κομίνη στη Super League. Μέχρι να τον «αδειάσουν». Και αυτόν.

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Ξέσπασμα Κάτας: «Αισθάνομαι ντροπιασμένος με τις βολές, ίσως έπρεπε να μιλάμε για τους διαιτητές όπως έκανε ο Παναθηναϊκός»

Μετά τις... αμετάφραστες αιχμές στη Nova, ο Κάτας έγινε πολύ πιο σαφής στη συνέντευξη Τύπου δηλώνοντας ντροπιασμένος για το απίθανο 35-10 υπέρ του Παναθηναϊκού στις βολές

Παναθηναϊκός: Θλάση στη γάμπα ο Σλούκας, αγωνία ενόψει Final Four

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν αγωνίστηκε στο β' μέρος του Game 5 και οι πρώτς πληροφορίες κάνουν λόγο για θλάση στη γάμπα, διάγνωση που αν επιβεβαιωθεί καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο φάιναλ φορ

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 81-72: Εκτέλεσε τους Ισραηλινούς από τις βολές και επέστρεψε σε Final Four μετά από 12 χρόνια

Με το εξωπραγματικό 35-10 στις βολές σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι μέχρι την τέταρτη περίοδο, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε Final Four μετά από 12 χρόνια, λυγίζοντας τους Ισραηλινούς που έβγαλαν σχεδόν ολόκληρη τη σειρά χωρίς τον Γουέιντ Μπάλντγουιν