20.9 C
Athens

Ρεν – Μονακό 2-3: Άλωσε τη Βρετάνη και μπήκε στο κόλπο για Champions League

Τη νίκη της… χρονιάς πανηγύρισε στη Βρετάνη η Μονακό απέναντι στη φορμαρισμένη Ρεν που μετρούσε ένα αήττητο σερί επτά αγώνων στη Ligue 1. Οι Μονεγάσκοι επιβλήθηκαν με 3-2 της Ρεν και την πλησίασαν στους τρεις βαθμούς στη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου Champions League.

Το γρήγορο γκολ του Ταΐτ βοήθησε να ανέβει ο ρυθμός και η απάντηση ήρθε από τον Βάντερσον στο 12′. Ο Μπεν Γεντέρ έκανε το 1-2 στο 57′, με τον Φιλίπ Κλεμάν να τον αποσύρει στο 72′ και να περνά στη θέση του τον Μποαντού που πέντε λεπτά αργότερα σκόραρε με ασίστ του Βάντερσον για το 1-3. Ο Τεριέ μείωσε στις καθυστερήσεις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι αλλά ήταν πλέον πολύ αργά για να πετύχει κάτι περισσότερο.

ΡΕΝ: Αλεμντάρ, Τραορέ (81′ Ασινιόν), Ομαρί, Σανταμαρία, Μέλινγκ (57′ Τρουφέρ), Μπουριζό, Μαρτέν, Μάγιερ (81′ Τσαουνά), Ταΐτ, Τεριέ, Λαμπόρντ (71′ Γκιρασί)

ΜΟΝΑΚΟ: Νιούμπελ, Αγκιλάρ, Ντισασί, Μπαντιασίλ, Ενρίκε, Γκολοβίν (78′ Γιάκομπς), Φοφανά, Τσουαμενί, Βάντερσον (79′ Ντιόπ), Φόλαντ, Μπεν Γεντέρ (72′ Μποαντού)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς