17.8 C
Athens

Τσίριτς: Το μυστικό για τις επιτυχημένες εμφανίσεις είναι ότι έχουμε την ίδια φιλοσοφία με τον Χάρη Παυλίδη

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τον Εθνικό το Σάββατο (16/4) στη Λάρισα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο προπονητής των πρωταθλητριών Ευρώπης θέλει να δει την ομάδα να κατακτά το τρίτο της τρόπαιο φέτος και σύμφωνα με όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου, το μυστικό για τις επιτυχημένες εμφανίσεις είναι ότι προπονητικά έχει την ίδια φιλοσοφία με τον Χάρη Παυλίδη.

Ο Αλεξάνταρ Τσίριτς υπογράμμισε: «Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε και σε αυτή τη διοργάνωση. Μετά την κατάκτηση της Euroleague, θέλουμε και αυτό το τρόπαιο, αλλά και το πρωτάθλημα. Ο ημιτελικός με τον Εθνικό είναι ένα παιχνίδι δύσκολο και όλα μπορούν να συμβούν. Θα κάνουμε το καλύτερο, για να βρεθούμε στον τελικό. Το μυστικό για το ότι συνεχίζονται οι επιτυχημένες εμφανίσεις της ομάδας και μετά την αλλαγή προπονητή, είναι επειδή έχουμε ίδια φιλοσοφία με τον Χάρη Παυλίδη. Εύχομαι να γίνουν όμορφοι αγώνες, εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία».

Η Μαργαρίτα Πλευρίτου δήλωσε: «Ελπίζω να γίνουν καλά παιχνίδια και να ευχαριστηθεί ο κόσμος, που θεωρώ ότι θα διψάει εδώ στη Λάρισα να δει αγώνες τέτοιου επιπέδου. Είμαστε πανέτοιμες για τη διοργάνωση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς