21.7 C
Athens

ΕΠΟ: «Ο ΠΑΟΚ απέδειξε τις δυνατότητες που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Συγχαρητήρια επιστολή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μετά τον αποκλεισμό από τη Μαρσέιγ και την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των Ασπρόμαυρων στην προημιτελική φάση του Europa Conference League.

Η ΕΠΟ αναφέρει μεταξύ άλλως πως ο ΠΑΟΚ έχει τη μεγαλύτερη συνεισφορά στη βαθμολογία της UEFA και απέδειξε σε όλο τον ευρωπαϊκό φίλαθλο κόσμο το επίπεδο και τις δυνατότητες που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η συγχαρητήρια επιστολή: «Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη διοργάνωση του Europa Conference League, εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, θέλουμε να σας συγχαρούμε θερμά για τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα επέδειξε ποιότητα, πάθος και προσήλωση στον στόχο και απέδειξε σε όλο τον ευρωπαϊκό φίλαθλο κόσμο το επίπεδο και τις δυνατότητες που έχει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Ταυτόχρονα, με τη συγκομιδή των βαθμών των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, με τον ΠΑΟΚ να έχει τη μεγαλύτερη συνεισφορά, η χώρα μας βρίσκεται στην 15η θέση και θα εκπροσωπείται πλέον από 5 ομάδες από τη σαιζόν 2023/2024, κάτι που αποτελεί τεράστιο επίτευγμα.

Σας συγχαίρουμε και πάλι και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς