22.6 C
Athens

Γιαννακόπουλος: Μετά από 450 εκατ. έρχεται το τελευταίο λιθαράκι για το μέλλον ενός αυτάρκη Παναθηναϊκού

Το κλειστό του ΟΑΚΑ παραχωρήθηκε στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός από την κυβέρνηση για τα επόμενα 49 χρόνια και ο αποστασιοποιημένος ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε την πρώτη του τοποθέτηση.

Ο κ. Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε την κυβέρνηση και τους συνεργάτες του υποστηρίζοντας πως «οι πράξεις μένουν και γράφουν στην ιστορία».

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Όσο και να σε λοιδορούν, όσο και να σε πολεμούν με λάσπη και ψέματα, οι πράξεις είναι αυτές που μένουν και γράφουν την ιστορία.

Μετά από 450 εκατομμύρια, μετά από έξι ευρωπαϊκά, μετά από 27 χρόνια σερί τίτλων, έρχεται και ως τελευταίο λιθαράκι το βασικό θεμέλιο για το μέλλον ενός αυτόφωτου, αυτοδύναμου, αλλά και αυτάρκη Παναθηναϊκού.

Ήρθε η ώρα που ο μπασκετικός Παναθηναϊκός αποκτά το δικό του γήπεδο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τους συνεργάτες μου, Παναγιώτη Μπόμη και Μαργαρίτα Θάνου και το επιτελείο τους, που επί ένα χρόνο και βάλε δούλευαν σκληρά, ώστε σήμερα να γίνει πράξη το μεγαλύτερο όνειρο των Παναθηναϊκών.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τον γ.γ. της Κυβέρνησης, Γρηγόρη Δημητριάδη, διότι δίχως την πολιτική βούλησή τους κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς