15 C
Athens

Στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 49 χρόνια οι εγκαταστάσεις του κλειστού στο ΟΑΚΑ

Έπειτα από συμφωνία του Υφυπουργείο Αθλητισμού με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο ΟΑΚΑ θα ανήκει στους Πράσινους για τα επόμενα 49 χρόνια

Έπειτα από συμφωνία του Υφυπουργείο Αθλητισμού με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο ΟΑΚΑ θα ανήκει στους Πράσινους για τα επόμενα 49 χρόνια.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση του αρμόδιου Υπουργείου η σχετική νομοθετική ρύθμιση θα σταλθεί προς ψήφιση στη Βουλή το προσεχές χρονικό διάστημα.

Όπως σημειώνεται οι εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ θα παραμείνουν την ίδια στιγμή ανά πάσα στιγμή διαθέσιμες για τις ανάγκες των εθνικών ομάδων, ενώ αναφέρεται ότι η απόφαση πάρθηκε με σκοπό την συνολική αναβάθμιση και αξιοποίηση του ΟΑΚΑ, το οποίο πλέον ανήκει 100% στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτική η σχετική ανακοίνωση της Κυβέρνησης:

«Έπειτα από συμφωνία του Υφυπουργείο Αθλητισμού με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, θα της παραχωρηθούν για 49 χρόνια οι εγκαταστάσεις του κλειστού μπάσκετ στο ΟΑΚΑ (σχετική νομοθετική ρύθμιση θα έλθει προς ψήφιση στη Βουλή το προσεχές διάστημα).

Η παραχώρηση εντάσσεται στη συνολική αναβάθμιση και αξιοποίηση του ΟΑΚΑ, η οποία συντελείται με το πλέον επωφελή τρόπο για τον ελληνικό αθλητισμό.

Το γήπεδο θα παραμένει στη διάθεση της Ομοσπονδίας, για την εξυπηρέτηση των αναγκών της σε αγώνες και προπονήσεις των εθνικών ομάδων και για τη φιλοξενία διεθνών διοργανώσεων».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς