21.5 C
Athens

Super League: Ο Μαυροβούνιος Νταμπάνοβιτς στο ντέρμπι «αιωνίων», Γκοντίνιο στο Άρης – ΠΑΟΚ

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Super League 1.

Στο μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στη Λεωφόρο θα βρεθεί ο άπειρος Μαυροβούνιος, Νίκολα Νταμπάνοβιτς, ενώ το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης (Άρης – ΠΑΟΚ) θα διευθύνει ο Πορτογάλος Λουίς Γκοντίνιο.

Τον Μαυροβούνιο Νίκολα Νταμπάνοβιτς επέλεξε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο το βράδυ της Κυριακής (17/04, 21:30). Στο VAR θα είναι ο Δανός Μόργκεν Κρογκ.

Ο 40χρονος διαιτητής που δεν ανήκει στην κατηγορία elite της UEFA βρέθηκε πριν λίγες εβδομάδες ξανά στο γήπεδο των Πρασίνων, όταν διεύθυνε το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ (1-1). Πέρυσι είχε δώσει το «παρών» σε δύο παιχνίδια των πλέι οφ (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 3-1 και Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-0).

Σε ό,τι αφορά τον διαιτητή του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο Χαριλάου (17/04, 19:30) θα βρεθεί ο έμπειρός από ελληνικά ματς, Γκοντίνιο, έχοντας στο VAR τον συμπατριώτη του Μπρούνο Εστέβες.

Στην αναμέτρηση που θα κλείσει το πρόγραμμα των πλέι οφ στους «Ζωσιμάδες» ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ θα βρίσκεται ο Βαγγέλης Μανούχος, με VAR ξανά τον Εστέβες.

Αναλυτικά:

Κυριακή 17/4

19:30 Άρης-ΠΑΟΚ: Γκοντίνιο (Τεϊσέιρα, Ρούφο, 4ος Τζήλος, VAR: Εστέβες, Παπαδάκης)

21:30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Νταμπάνοβιτς (Τοντόροβιτς, Ντούκιτς, 4ος Περράκης, VAR: Κρογκ, Ψαρρής)

Δευτέρα 18/4

18:00 ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ: Μανούχος (Απτόσογλου, Μεϊντάνας, 4ος Τζοβάρας, VAR: Εστέβες, Σαμοΐλης)

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς