22.1 C
Athens

Λαπόρτα: Νιώθω ντροπή που στο Καμπ Νου υπήρχαν περισσότεροι οπαδοί της Άιντραχτ παρά δικοί μας

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έσκασε την δεύτερη… βόμβα στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και μετά το ποδοσφαιρικό παραμύθι της Βιγιαρεάλ στο Champions League, ζει το δικό της στο Europa.

Οι Αετοί της Φρανκφούρτης απέκλεισαν την Μπαρτσελόνα σε διπλά παιχνίδια στη φάση των προημιτελικών της διοργάνωσης, έχοντας την απίστευτη στήριξη των οπαδών τους, που ξέχωρα από το δικό τους γήπεδο γέμισαν και το Καμπ Νου!

Περισσότεροι από 30.000 (!) οπαδοί των Γερμανών βρέθηκαν στους δρόμους της Βαρκελώνης για το μεγάλο χθεσινό ματς, στο οποίο η ομάδα τους πέτυχε μία ιστορική νίκη με 3-2 για να αφήσει εκτός συνέχειας αυτή του Τσάβι.

Ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζουάν Λαπόρτα, σε δηλώσεις του μετά το ματς ήταν εξοργισμένος για το γεγονός ότι στο γήπεδο της καταλανικής ομάδας βρέθηκαν σχεδόν περισσότεροι οπαδοί των φιλοξενούμενων απ’ ότι της γηπεδούχου Μπάρτσα, κάτι που όπως τόνισε τον κάνει να νιώθει ντροπή.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Πρέπει να αποδεχτούμε τον αποκλεισμό, είμαστε στενοχωρημένοι και εκνευρισμένοι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα. Το πιο ανησυχητικό για μένα ήταν ότι αυτή η εικόνα στις κερκίδες ήταν ντροπή. Απαγορεύεται να επαναληφθεί. Συγκεντρώνουμε πληροφορίες και θα λάβουμε μέτρα. Αυτό που έγινε είναι εξοργιστικό και αποτελεί ντροπή! Θα πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί στο εξής, θα πρέπει να πάρουμε μέτρα. Ως φίλος της Μπαρτσελόνα νιώθω ντροπή που στο γήπεδο ήταν μάλλον περισσότεροι φίλαθλοι των αντιπάλων από τους δικούς μας. Ζητάμε συγγνώμη για αυτό που συνέβη».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς