21.7 C
Athens

Κύπελλο Ελλάδας: Νέα δεδομένα μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ, οι πιθανότερες ημερομηνίες των ρεβάνς

Μετά τις συνεχείς παρατάσεις λόγω της φετινής ευρωπαϊκής πορείας των Ασπρόμαυρων στην τρίτη τη τάξει διοργάνωση της UEFA, ήρθε η ώρα για δράση και στο Κύπελλο Ελλάδας

Το όνειρο του ΠΑΟΚ στο Conference League έσβησε άδοξα μέσω… Μασσαλίας και πλέον το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στις εγχώριες διοργανώσεις, με τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος να μπαίνουν σε προτεραιότητα.

Μετά τις συνεχείς παρατάσεις λόγω της φετινής ευρωπαϊκής πορείας των Ασπρόμαυρων στην τρίτη τη τάξει διοργάνωση της UEFA, ήρθε η ώρα για δράση και στο Κύπελλο.

Συγκεκριμένα, με τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των ημιτελικών να έχουν οριστεί για τη Μεγάλη Τετάρτη (20/04, Παναθηναϊκός – Λαμία) και τη Μεγάλη Πέμπτη (21/04, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός), πλέον ξεκαθαρίζει το τοπίο και αναφορικά με τους αγώνες ρεβάνς.

Αυτοί αναμένεται να διεξαχθούν είτε στις 27-28 Απριλίου (δηλ. μία εβδομάδα μετά τις πρώτες μάχες σε Λεωφόρο και Τούμπα), είτε -το πιθανότερο- στις 4-5 Μαϊου, καθώς για τις πρώτες ημερομηνίες (27-28) έχει προγραμματιστεί εμβόλιμη αγωνιστική των πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League 1.

Αυτό αναμένεται να αποφασιστεί εντός των επόμενων ημερών, ενώ αναφορικά με τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ φαίνεται πως αυτός θα διεξαχθεί κανονικά στις 21 Μαΐου, τελευταία ημέρα της φετινής αγωνιστικής σεζόν στην Ελλάδα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς