20.9 C
Athens

Ανοίγει φάκελο για τα επεισόδια στο Ατλέτικο – Σίτι η UEFA

Το φινάλε στο ματς της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι ήταν επεισοδιακό και όχι λόγω των όσων γινόντουσαν με την μπάλα στα πόδια των ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα η UEFA να ανοίξει φάκελο για τα όσα έγιναν εντός κι εκτός του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο των «ροχιμπλάνκος».

Συγκεκριμένα η ένταση και τα νεύρα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων κορυφώθηκε όταν ο Σάβιτς έκανε ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Φόντεν, με τη σύρραξη να μην αργεί να προκληθεί.

Οι εικόνες που ακολούθησαν στο «Metropolitano» θύμισαν αυτές που συνήθως βλέπουμε σε αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων στην Ελλάδα και σίγουρα δεν αρμόζουν στο επίπεδο του Champions League. Ο Σάβιτς έπιασε τον Γκρίλις από τα μαλλιά, άλλοι παίκτες έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από το να πιαστούν στα χέρια κι άλλοι το έπραξαν αμέσως μετά τη λήξη, στη φυσούνα του γηπέδου.

Εκεί χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας προτού το σκηνικό θυμίσει ταινία της «Άγριας Δύσης», με τις εικόνες να κάνουν τον γύρο του κόσμου και τις δύο ομάδες να κινδυνεύουν με τιμωρίες από την UEFA, η οποία αποφάσισε να ανοίξει φάκελο για τα όσα διαδραματίστηκαν εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου του «Metropolitano» ορίζοντας ανεξάρτητο στέλεχός της για να ερευνήσει την υπόθεση.

https://athlosnews.gr/atletiko-siti-piastikan-sta-cheria-oi-paiktes-ton-dyo-omadon-sta-apodytiria-tous-chorise-i-astynomia-vid/

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς