20.8 C
Athens

Επίσημο: Νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ο Βόβορας

Επίσημη είναι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Γιώργο Βόβορα, που με βοηθό τον Χρήστο Σερέλη θα προσπαθήσει να σώσει ό,τι... σώζεται από τη φετινή σεζόν των Πρασίνων

Ένας παλιός γνώριμος του Παναθηναϊκού θα είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Πρίφτη στην άκρη του «πράσινου» πάγκου, μετά την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να «ξηλώσει» τα πάντα στην ομάδα.

Ο Γιώργος Βόβορας επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» μόλις 14 μήνες μετά την απόλυσή του από τους Πράσινους. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Σερέλης, Θανάσης Γιαπλές και Ισίδωρος Κουτσός, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε το δύσκολο φετινό καράβι του «τριφυλλιού» μετά από εισήγηση του νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Αργύρη Πεδουλάκη.

Όλα αυτά μόλις 3 ημέρες μετά τη νέα ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, που ουσιαστικά χάρισε το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των τελικών της Basket League στους Ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και οι πρώτες δηλώσεις του Βόβορα:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κόουτς Γιώργο Βόβορα, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Άμεσοι συνεργάτες του Έλληνα τεχνικού θα είναι οι Χρήστος Σερέλης, Θανάσης Γιαπλές και Ισίδωρος Κουτσός.

“Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά το που έχουμε έρθει και την ευθύνη που έχουμε υπηρετώντας τον Σύλλογο του Παναθηναϊκού. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη κατάσταση αλλά και παράλληλα μια μεγάλη πρόκληση και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και αγωνιστικά ώστε να ανταπεξέλθουμε όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα λόγια, σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν ομάδα”, δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας στο paobc.gr.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς