18.2 C
Athens

Παναθηναϊκός: Ο Σερέλης αποχαιρετά το Λαύριο για να γίνει άμεσος συνεργάτης του Βόβορα στους Πράσινους

Στα πλαίσια της οικοδόμησης ενός νέου «πράσινου» πρότζεκτ και έχοντας την εικόνα μίας διαλυμένης ομάδας, το «τριφύλλι» αναζητά τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα του εποχή και ο Χρήστος Σερέλης είναι ένα από αυτά

Οι ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας έχουν φέρει τα πάνω-κάτω στον σύλλογο, αφού από το βράδυ της Τρίτης αποτελούν παρελθόν από την ομάδα οι Τριαντόπουλος, Πρίφτης, Διαμαντίδης και Αλβέρτης με απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Στα πλαίσια της οικοδόμησης ενός νέου «πράσινου» πρότζεκτ και έχοντας την εικόνα μίας διαλυμένης ομάδας, το «τριφύλλι» αναζητά τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα του εποχή. Έως τώρα έχει βρεθεί μόνο ο νέος τεχνικός διευθυντής που δεν είναι άλλος από τον Αργύρη Πεδουλάκη, που με δική του εισήγηση βρίσκεται κοντά στο να φέρει τον Γιώργο Βόβορα ξανά στο τιμόνι των Πρασίνων.

https://athlosnews.gr/epivevaiosi-fws-kai-ante-geia-apo-alverti-ston-panathinaiko/

Η συμφωνία των δύο πλευρών παρουσιάζεται ως ολοκληρωμένη και απομένουν μόνο τα τυπικά για να επισημοποιηθεί, γεγονός που αυτομάτως θα φέρει την απομάκρυνση έπειτα από σχεδόν δύο δεκαετίες του Χρήστου Σερέλη από την τεχνική ηγεσία του Λαυρίου.

Όπως όλα δείχνουν το χθεσινό ματς κόντρα στον Κολοσσό ήταν και το τελευταίο του Σερέλη στον πάγκο του Λαυρίου, αφού από σήμερα (14/04) θα πρέπει να θεωρείται μέλος του τεχνικού σταφ του Παναθηναϊκού και πιο συγκεκριμένα άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Βόβορα.

Το μόνο που μένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις για να αλλάξει ριζικά το τοπίο σε Παναθηναϊκό αλλά και Λαύριο…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς