22.9 C
Athens

Μανταντά: Ζω για τέτοια παιχνίδια, γνωρίζουμε τι μας περιμένει στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Μαρσέιγ το βράδυ της Πέμπτης (14/04) στην Τούμπα στη ρεβάνς του 2-1 από το πρώτο ματς στο Βελοντρόμ, με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Σε αυτά τα πλαίσια και λίγο μετά την άφιξη των Μασσαλών στη Θεσσαλονίκη, ο πολύπειρος Στιβ Μανταντά αφού τόνισε πως ζει για να αγωνίζεται σε κάτι τέτοια ευρωπαϊκά ματς, είπε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ξέρουν τι τους περιμένει στην Τούμπα από την καυτή ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γάλλου κίπερ για:

-το τι περιμένει από την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Θεωρώ ότι μας περιμένει μια πολλή ζεστή ατμόσφαιρα και έχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις. Παρόλα αυτά, γι’ αυτό παίζουμε ποδόσφαιρο και πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι για το αυριανό βράδυ».

-τις απουσίες της Μαρσέιγ: «Δεν είναι ιδεατή η κατάσταση, αλλά δεν έχουμε τη δυνατότητα να αναπαυτούμε. Απολαμβάνουμε να παίζουμε όλοι μαζί, αλλά δεν θα έχουμε πρόβλημα για την αυριανή αναμέτρηση».

-την απουσία του VAR και τι σκοπεύει να κάνει: «Δεν έχω ετοιμάσει και κάτι και δεν έχω προετοιμαστεί ιδιαίτερα. Όλα εξαρτώνται από την στιγμή στην κάθε φάση. Ξέρουμε την ατμόσφαιρα, ξέρουμε τον ΠΑΟΚ, είμαστε 11 εναντίον 11 και πρέπει να διατηρήσουμε την ποιότητα που έχουμε στους αγώνες μας. Πρέπει να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να μην χάσουμε το μυαλό μας».

-τους δύο σημαντικούς αγώνες σε μία εβδομάδα (σ.σ. κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν την Κυριακή ο άλλος): «Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος και πρέπει να το διαχειριστούμε σωστά. Δεν πρέπει να ανησυχούμε για τον αγώνα της Κυριακής, αλλά μόνο για αύριο. Έχουμε χρόνο για την Κυριακή».

-την εμπειρία σε τελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης: «Το πιο σημαντικό δεν είμαι εγώ, αλλά η ομάδα. Αυτό πρέπει να δείξω και σε όλους τους συμπαίκτες. Πάνω από όλα η συλλογικότητα».

-τη συμμετοχή του στη βασική 11άδα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Δεν είναι διαφορετικό για εμένα. Πάντα θέλω να παίζω και ζω για τέτοια παιχνίδια».

-την κρισιμότητα του αγώνα: «Ξέρουμε ότι είναι σημαντικό για να πάμε στον ημιτελικό. Η κάθε ομάδα έχει τη δική της ιστορία, αλλά για εμάς είναι άκρως σημαντική η πρόκριση».

-τις συζητήσεις που έγινε για τους οπαδούς και για την πιθανότητα τελικού για την Μαρσέιγ: «Θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος. Είναι σημαντική διοργάνωση και αυτό θέλουμε να πετύχουμε, να είμαστε στον τελικό αυτής της διοργάνωσης».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς