19.3 C
Athens

«Δίνει Καμπράλ και 7 εκατ. ευρώ στην Τράμπζονσπορ για Μπακασέτα η Σπόρτινγκ»

Ο Τάσος Μπακασέτας πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με την Τράμπζονσπορ, στην οποία μετράει 8 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις τραβώντας πάνω του αρκετά βλέμματα από την Ευρώπη, με ομάδες που δείχνουν πρόθυμες να προσφέρουν χρυσάφι στα πόδια του για να τον πείσουν να υπογράψει.

Η ρήτρα των 12 εκατομμυρίων ευρώ που του έχει βάλει η τουρκική ομάδα, βέβαια, δυσκολεύει το έργο όσων σκοπεύουν να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του, ανάμεσα σε αυτούς και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Πορτογαλία οι Ίβηρες δείχνουν πρόθυμοι να προσφέρουν το ποσό των 7 εκατομμυρίων στην ομάδα της Τραπεζούντας, συν τον Καμπράλ ως δανεικό ώστε να εντάξουν από τη νέα σεζόν τον αρχηγό της εθνικής Ελλάδας στο ρόστερ τους.

Αυτό το σενάριο δε δείχνει να συγκεντρώνει αρκετές ρεαλιστικές πιθανότητες για να συμβεί, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι «παίζει» αρκετά στο πορτογαλικά Μέσα και πιθανών η είδηση να έχει φτάσει μέχρι και τα γραφεία της «ελληνικής» Τράμπζονσπορ, στην οποία αγωνίζονται οι Μπακασέτας και Σιώπης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς