19 C
Athens

Η τραγουδίστρια κόρη της Κατερίνας Παπακώστα έκλεψε τις εντυπώσεις! (pics, video)

Συνόδευσε τη μητέρα της στην ορκωμοσία της και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα

Η Κατερίνα Παπακώστα ήταν το πρόσωπο της ημέρας κατά τη σημερινή ορκωμοσία των 19 νέων υπουργών και υφυπουργών, ωστόσο ήταν η κόρη της που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Οι περισσότεροι βεβαίως δεν γνώριζαν ποια είναι, υπέθεσαν ωστόσο ότι είναι συγγενής της ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις οι νέοι υπουργοί να συνοδεύονται από άτομα του συγγενικού τους περιβάλλοντος.

Η μελαχρινή κοπέλα ονομάζεται Αγγέλα Σιδηροπούλου και είναι τραγουδίστρια και ηθοποιός. Έχει σπουδάσει στην Δραματική Σχολή του Γιώργου Αρμένη, κάνοντας μάλιστα στο πλευρό του το ντεμπούτο της στο θέατρο.

Επιπλέον, έχει εμφανιστεί και στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου «Η κόρη του Ρέμπραντ», ενώ επίσης έχει κάνει guest εμφάνιση στο πετυχημένο σίριαλ «Οι συμμαθητές».

Μάλιστα, εδώ και δύο μήνες έχουν ανεβεί στο Youtube και δύο τραγούδια της, με τίτλους «Εύθραυστον» και «Καλοκαίρι έρχεται».

Η Κατερίνα Παπακώστα είναι πολύ δεμένη με την κόρη της, και μάλιστα οι δυο τους έχουν εμφανιστεί  πολλές φορές μαζί σε διάφορες θεατρικές πρεμιέρες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς