21.7 C
Athens

Super League 2: Η Καλαμάτα πήρε το ντέρμπι με τον Λεβαδειακό και περιμένει το CAS, τρομερό ματς στα Πηγάδια

Πλούσιο ήταν το σημερινό μενού των αγώνων στη Super League 2, με όλα τα φώτα δικαιωματικά να πέφτουν πάνω στο ντέρμπι της Καλαμάτας με τον Λεβαδειακό.

Εκεί, η «Μαύρη Θύελλα» πήρε τη νίκη με ήρωα τον Τάτο, ο οποίος σκόραρε στο 68ο λεπτό του αγώνα και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του που τη φέρνει στο -8 από τους Βοιωτούς, με την εκκρεμότητα των -4 βαθμών, ποινή που τους έχει ασκηθεί από το παιχνίδι των δύο ομάδων στον α’ γύρο. Εν ολίγοις, με την υπόθεση να έχει πάει στο CAS, σε περίπτωση δικαίωσης της Καλαμάτας, η σημερινή νίκη μπορεί να της δώσει βάσιμες ελπίδες για την κορυφή.

Από τα ματς του Β’ ομίλου ξεχώρισε η ήττα της πρωτοπόρου Βέροιας με 2-1 από τον Πιερικό (η ΑΕΛ βρίσκεται πλέον στο -6 από τη «Βασίλισσα» του Βορρά), αλλά και το τρομερό παιχνίδι ανάμεσα σε Ξάνθη και Ηρακλή στα Πηγάδια, με τελικό σκορ 3-3 χάρη στην ισοφάριση των Ακριτών με τον Διαμαντόπουλο στο 90+6′!

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός Β’ γνώρισε ακόμη μία εντός έδρας ήττα, αυτή τη φορά από τον Ηρόδοτο (1-2) που παλεύει για τη σωτηρία του, ενώ η ΑΕΚ Β’ πέταξε ξανά «φωτιές» στο Σεραφείδειο επικρατώντας με το εμφατικό 5-0 της Ρόδου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 31Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ Β. ΟΜΙΛΟ

Πιερικός – Βέροια 2-1
Ολυμπιακός Βόλου – Τρίκαλα 2-0
Αλμωπός Αριδαίας – Απόλλων Λάρισας 2-2
Θεσπρωτός – Πανσερραϊκός 3-0
Αναγέννηση Καρδίτσας – Απόλλων Πόντου 2-1
Ξάνθη – Ηρακλής 3-3

Καβάλα – Ολυμπιακός Β΄0-0 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΟΜΙΛΟ

Αστέρας Βλαχιώτη-ΟΦ Ιεράπετρας 4-1
ΑΕ Καραϊσκάκης-Αιγάλεω 3-1
Παναθηναϊκός Β’-Ηρόδοτος 1-2
ΑΕΚ Β’-Ρόδος 5-0
Κηφισιά-Επισκοπή 0-1
Καλαμάτα-Λεβαδειακός 1-0
Διαγόρας-Ζάκυνθος 16:00
Εργοτέλης-Καλλιθέα 18:00
Ρεπό: Χανιά

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς