18 C
Athens

Παναθηναϊκός: Ολοκληρώνεται η επιστροφή Βόβορα μετά από εισήγηση του Πεδουλάκη

Πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Γιώργο Βόβορα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Πρασίνων μετά το χθεσινό «ξήλωμα» με εντολή Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Γιώργο Βόβορα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Πρασίνων μετά το χθεσινό «ξήλωμα» με εντολή Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Το FWS πρόλαβε τις εξελίξεις και σας είχε προϊδεάσει από χθες το βράδυ για την απόφαση Αλβέρτη να αποχωρήσει από το «τριφύλλι» καθώς η πρόταση για να αναλάβει τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού στην ομάδα άγγιζε τα όρια του εξευτελισμού για τον ίδιο.

https://athlosnews.gr/epivevaiosi-fws-kai-ante-geia-apo-alverti-ston-panathinaiko/

Έτσι κι έγινε με τους Διαμαντίδη, Αλβέρτη, Τριαντόπουλο και Πρίφτη να αποτελούν παρελθόν με κάθε επισημότητα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η διοίκηση των Πρασίνων έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Γιώργο Βόβορα, προκειμένου ο Έλληνας τεχνικός να αναλάβει ξανά τις τύχες μίας σχεδόν διαλυμένης ομάδας, 1 μόλις 15 μήνες μετά την αποχώρησή του. Όλα αυτά μετά από εισήγηση του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος από χθες συμφώνησε να αναλάβει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς