21.4 C
Athens

Γκομίς: Η φιλοσοφία του Λουτσέσκου είναι εμπνευσμένη από τον Γκουαρντιόλα…

Ο Μπαφετιμπί Γκομίς γνώρισε τον Ραζβάν Λουτσέσκου όταν ο νυν τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέλαβε τις τύχες της Αλ Χιλάλ. Η συνύπαρξή τους στέφθηκε με επιτυχία, αφού μαζί πανηγύρισαν το Ασιατικό Champions League (το οποίο ξαναπήρε πέρυσι η Αλ Χιλάλ με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο της) αλλά και την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.

Ο πρώην διεθνής Γάλλος φορ μίλησε στην Equipe για τον αυριανό επαναληπτικό του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ, ως κάποιος που έχει φορέσει για μια σεζόν τη φανέλα των Μασσαλών αλλά και που γνωρίζει καλά τον τεχνικό της ελληνικής ομάδας.

Σε μια αποστροφή των δηλώσεών του, ο Γκομίς δεν δίστασε να πει ότι η αγωνιστική φιλοσοφία του Λουτσέσκου είναι εμπνευσμένη από τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ναι, το είπε έτσι ακριβώς:

«Ο Ραζβάν μου έδωσε πολλή αγάπη όταν τη χρειαζόμουν. Η φιλοσοφία του παιχνιδιού του είναι εμπνευσμένη από τον Γκουαρντιόλα. Θα ήθελα να προπονήσει μία ομάδα στη Γαλλία , τον έχω προωθήσει σε πολλούς προέδρους. Για μένα, μπορεί άνετα να προπονήσει μία ομάδα του top 6 της Ligue 1 και μπορεί να εκπλήξει περισσότερους από έναν»…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς