17.6 C
Athens

Έμερι: Εμείς κάναμε πολλά λάθη, η Μπάγερν ένα, ότι μας άφησε ζωντανούς

Το γεγονός ότι η ομάδα του δεν παίρνει μέρος στο Champions League για να την παρομοιάζουν με τους ήρωες του Γκοσινί, αλλά για να αποδείξει ότι έχει σοβαρούς στόχους και σκοπεύει να τους εκπληρώσει επισήμανε ο Ουνάι Έμερι, μετά την πρόκριση-βόμβα της Βιγιαρεάλ στα ημιτελικά του Champions League επί της Μπάγερν.

https://athlosnews.gr/apistefto-i-apithani-vigiareal-esteile-tin-bagern-spiti-tis-kai-einai-sta-imitelika-vid/

«Κάναμε πολλά λάθη πριν από το 88ο λεπτό. Εκείνοι έκαναν ένα: να μας αφήσουν ζωντανούς. Και τους τιμωρήσαμε για αυτό.

Δεν είμαστε εδώ για να μας λένε ότι είμαστε ωραίοι και ότι ερχόμαστε από ένα μικρό χωριό, όπως του Αστερίξ και του Οβελίξ. Αποτελούμε ένα σοβαρό project της οικογένειας Roig, προετοιμαζόμαστε και δουλεύουμε προς έναν στόχο, ο οποίος δεν είναι να παίζουμε στο Champions League για να λέμε ότι αφήσαμε μια καλή εικόνα. Ο στόχος μας ήταν και είναι να προκριθούμε», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής και πρόσθεσε:

«Ξέραμε ότι όταν η Μπάγερν αρχίσει να σκοράρει, μπορεί να βάλει το ένα γκολ μετά το άλλο. Με τη Γιουβέντους κάναμε ένα βήμα μπροστά σε επίπεδο παιχνιδιού, αλλά και σε επίπεδο αυτοπεποίθησης και πίστης στις δυνατότητές μας. Αυτή η πρόκριση κόντρα μας πήγε ένα βήμα παραπέρα. Αύριο, θα είναι η Λίβερπουλ ή η Μπενφίκα και ελπίζω κι εκεί να έχουμε τις ευκαιρίες μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς