17.8 C
Athens

NBA: Στα play off Τίμπεργουλβς και Νετς

Με κορυφαίους τους Ράσελ και Εντουαρντς οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς, νίκησαν με 109-104 τους Κλίπερς και προκρίθηκαν στα play off της δυτικής περιφέρειας του ΝΒΑ, όπου θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τους Γκρίζλις.

Όσον αφορά την ομάδα του Λος Αντζελες, θα έχει ακόμη μία ευκαιρία να προκριθεί, εάν επικρατήσει του νικητή από το ζευγάρι Πέλικανς – Σπερς. Ο Εντουαρντς, τελείωσε τον αγώνα με 30 πόντους και ο Ράσελ με 29, ενώ από τους ηττημένους, ο Πολ Τζορτζ ήταν εντυπωσιακός με 34 πόντους.

Παράλληλα, στην πρόκριση στα playoff της ανατολικής περιφέρειας εξασφάλισαν οι Νετς, μετά τη νίκη με 115-108 επί των Καβαλίερς στο Μπρούκλιν. Η ομάδα του Στιβ Νας θα αντιμετωπίσει τους Σέλτικς, με μειονέκτημα έδρας και με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά της περιφέρειας και την συνάντηση με τους Μιλγουόκι Μπακς ή τους Σικάγο Μπουλς.

Το Κλίβελαντ θα υποδεχθεί στην έδρα του τον νικητή του ζευγαριού Ατλάντα Χοκς – Σάρλοτ Χόρνετς και ο νικητής θα αναμετρηθεί με τους πρωτοπόρους Μαϊάμι Χιτ. Πρώτος σκόρερ για τους Νετς ήταν ο Ίρβινγκ με 34 πόντους, ενώ ο Κέβιν Ντουράντ σημείωσε 25 πόντους. Από τους Καβαλίερς, ξεχώρισαν οι Γκάρλαντ και Μόμπλι με 34 και 19 πόντους, αντίστοιχα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς