21.7 C
Athens

Ο Τάκης Μπαλτάκος επιβεβαίωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ

Ο Τάκης Μπαλτάκος φιλοξενήθηκε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και αναφέρθηκε στην ΕΠΟ και στη διάθεσή του να είναι υποψήφιος για την προεδρία της στις εκλογές που θα γίνουν. Ο άνθρωπος που δήλωσε ότι είναι Παναθηναϊκός, έχει εκπροσωπήσει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ανέφερε τις σκέψεις του σε ερωτήματα που του τέθηκαν για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι: «Δεν είναι πρωταρχικό για την ΕΠΟ οι τέσσερις μεγάλοι. Πρωταρχικό είναι οι Ενώσεις, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ο μαζικός αθλητισμός. Θα ήθελα χθες Έλληνες διαιτητές αλλά δε γίνεται. Όταν δεν υπάρχει κίνητρο να παίξουν οι διαιτητές τις μεγάλες ομάδες δεν θα υπάρχει κίνητρο και στις μικρότερες κατηγορίες. Σε λίγο δεν θα έχουμε παραγωγή διαιτητών ή θα έχουμε μικρότερη παραγωγή ή χειρότερη.

Η πρόθεση του κ. Δημητρίου δεν μπορεί να γίνει νομικά αλλά η πρόθεση είναι στη σωστή κατεύθυνση. Πρέπει να γίνει με διαφορετικό τρόπο. Με την ενίσχυση των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων σωματείων υπό την αιγίδα της ΕΠΟ.

Αυτό που συμβαίνει με τις ομάδες που έχουν πολλούς ξένους θα οδηγήσει σε έλλειψη παραγωγής ποδοσφαιριστών. Τις μεγάλες ομάδες τις ενδιαφέρει να κερδίζουν, κακά τα ψέματα. Δεν γίνεται να ασχολούμαστε με τους τέσσερις μεγάλους και τον Άρη που είπατε. Με αυτές ασχολείται η Super League». 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς