21.1 C
Athens

ΑΕΚ: Έντονο ξεφωνητό των οπαδών της Ένωσης σε Κονέ-Παπαδημητρίου μετά την ήττα από τον Άρη

Περίπου 100 οπαδοί της Ένωσης βρέθηκαν ξανά έξω από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά την κυριακάτικη ήττα (1-2) από τον Άρη με σκοπό να τα ψάλλουν σε διοίκηση και παίκτες, με τους Κονέ και Παπαδημητρίου να είναι αυτοί που τελικά την «πλήρωσαν»

Η ΑΕΚ πάει από το κακό στο χειρότερο (και) τη φετινή σεζόν, μετρώντας αρνητικό σερί ηττών στην ιστορία της στο ΟΑΚΑ (περισσότερες και από τη χρονιά του υποβιβασμού της), γεγονός που έχει εξοργίσει τους οπαδούς της, που πλέον γυρίζουν την πλάτη στην ομάδα τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, περίπου 100 οπαδοί της Ένωσης βρέθηκαν ξανά έξω από τα αποδυτήρια στο Ολυμπιακό Στάδιο μετά την κυριακάτικη ήττα (1-2) από τον Άρη με σκοπό να τα ψάλλουν σε διοίκηση και παίκτες. Τελικά αυτοί που την «πλήρωσαν» ήταν οι Κονέ και Παπαδημητρίου, τεχνικός και εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας αντίστοιχα.

Από την πλευρά των οπαδών των Κιτρινόμαυρων πέρασε -σε έντονο ύφος- το μήνυμα ότι «αυτό που έχετε φτιάξει δεν είναι ΑΕΚ», αλλά υπό την διακριτική παρουσία της αστυνομίας η κατάσταση δεν ξέφυγε, παρά μόνο προσέθεσε ακόμη ένα πρόβλημα στο τεράστιο «σακούλι προβλημάτων» της φετινής ΑΕΚ.

Μάλιστα, το κλίμα ήταν βαρύ και στα αποδυτήρια της Ένωσης, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να βλέπει μόνο κατεβασμένα κεφάλια και να δίνει ρεπό στους παίκτες του για σήμερα Τρίτη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς