20.2 C
Athens

Σρνα: Ο Μαρινάκης προσφέρθηκε να καλύψει όλα τα έξοδα της Σαχτάρ στην Ελλάδα για δύο μήνες

Ο αθλητικός διευθυντής της Σαχτάρ αποκάλυψε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρότεινε να καλύψει όλα τα έξοδα του ουκρανικού συλλόγου εφόσον επέλεγε να μείνει στην Ελλάδα για διάστημα δύο μηνών

Το μήνυμα ειρήνης που έστειλαν ο Ολυμπιακός με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στη φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου στον Πειραιά έκανε τον γύρο του κόσμου και ο αθλητικός διευθυντής του ουκρανικού συλλόγου και παλαίμαχος σπουδαίος ποδοσφαιριστής Ντάριο Σρνα παραχώρησε συνέντευξη στην Daily Mail και ευχαρίστησε δημόσια τον Βαγγέλη Μαρινάκη αποκαλύπτοντας πως προσφέρθηκε να καλύψει τα έξοδα της Σαχτάρ για δύο μήνες στην Ελλάδα.

«Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και τον γιο του μόλις δύο ημέρες πριν και συμφωνήσαμε να γίνει το ματς. Όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα πάνε στην Ουκρανία, οπότε έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον ιδιοκτήτη.

Μας πρότεινε μάλιστα να μείνουμε εδώ για δύο μήνες, θα πληρώσει για όλα, θα μας παραχωρήσει το γήπεδο. Αρκετοί πρόεδροι και ιδιοκτήτες χρησιμοποιούν αυτή την κατάσταση για να πάρουν τσάμπα παίκτες, αλλά εκείνος δεν το κάνει αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά πριν αναφερθεί στην κρισιμότητα των στιγμών για τον σύλλογο και τη χώρα.

«Η Σαχτάρ έχει χάσει το σπίτι της δύο φορές. Δεν θα βρείτε άλλη ομάδα που να έχει χάσει δύο σπίτια μέσα σε οκτώ χρόνια. Όταν χάσαμε την Ντονμπάς Αρένα, χάσαμε τους οπαδούς μας και την πόλη μας. Χάσαμε τα σπίτια μας.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν αρκεί μόνο να μιλάμε, πρέπει να βοηθήσουμε. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να σταματήσουμε τον επιτιθέμενο στην Ουκρανία. Γιατί η Ουκρανία δεν έχει πόλεμο εδώ και 44 μέρες.

Εδώ και οκτώ χρόνια βρίσκεται σε πόλεμο. Χάνουμε πολλά και χρειαζόμαστε τον κόσμο να σταθεί δίπλα μας, να κάνουμε κάτι συγκεκριμένο. Όχι μόνο να μιλάμε.

Δεν είναι το ίδιο να είσαι 20.000 χιλιόμετρα απόσταση από την Ουκρανία και να μιλάς για τον πόλεμο. Πήγαινε στην Μαριούπολη, πήγαινε στην Μπούχα, πήγαινε στο Τσερνίχιβ. Πήγαινε να δεις τι γίνεται και θα αλλάξεις γνώμη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς