24.2 C
Athens

Στο στόχαστρο της Παρί ο «καυτός» Ντάργουιν Νούνιες

Όλα δείχνουν ότι η Παρί Σεν Ζερμέν θα πρέπει σύντομα να μάθει να ζει χωρίς τον Κιλιάν Εμπαπέ, τον πιο επιδραστικό παίκτη της παρά την παρουσία ένα σωρό αστέρων στο ρόστερ. Κι ενώ οι Παριζιάνοι αναζητούν τον ιδανικό αντικαταστάτη του, εξετάζουν και το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παίκτη με πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Όπως αυτά που έχει ο Ντάργουιν Νούνιες, ο οποίος κάνει θραύση φέτος στη γραμμή κρούσης της Μπενφίκα. Ο νεαρός Ουρουγουανός φορ των Λουζιτανών έχει εντυπωσιάσει με 29 γκολ σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πέντε εκ των οποίων στο Champions League.

Ο «νέος Καβάνι», όπως αποκαλείται από τον διεθνή Τύπο, αποτελεί «μήλον της έριδος» για τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, καθώς για την απόκτηση του κινούνται ή ενδιαφέρονται η Μπαρτσελόνα, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Νιουκάστλ.

Όσον αφορά τα χρήματα που θα απαιτηθούν για την μεταγραφή του 23χρονου Νούνιες, θα είναι σίγουρα περισσότερα από 70 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που έχει θέσει ως ελάχιστο η διοίκηση της Μπενφίκα για την παραχώρηση του νεαρού, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς