16.6 C
Athens

ΝΟ Ρεθύμνου – Ολυμπιακός 5-19: Άνετη επικράτηση για τις πρωταθλήτριες Ευρώπης

Μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία συνέχισε την απόλυτα νικηφόρα πορεία της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μετά την άνετη εντός έδρας επικράτηση (20-4) επί του Νηρέα Χαλανδρίου το Σάββατο (9/4), για την 21η αγωνιστική της Α1, οι τρεις φορές πρωταθλήτριες Ευρώπης νίκησαν εύκολα με 19-5 και τον ΝΟ Ρεθύμνου, ως τυπικά φιλοξενούμενες στο Παπαστράτειο, για την 22η «στροφή».

Ο Θρύλος, που αγωνίστηκε με τέσσερις Νεάνιδες (Χριστοδούλου, Δρακωτού, Τζωρτζακάκη, Μαργαρίτη), δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία κόντρα στην ομάδα της Κρήτης, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και με πρώτη σκόρερ την Μυριοκεφαλιτάκη με τέσσερα γκολ, διεύρυνε το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς συνεχίζει χωρίς… φρένο τις υποχρεώσεις της, αφού την Δευτέρα (11/4, 19:00) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΝΟ Γλυφάδας, για την εξ αναβολής 7η αγωνιστική της Α1.

Τα οκτάλεπτα: 0-9, 3-3, 2-4, 0-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Σταματοπούλου, Χριστοδούλου 3, Σλίκινγκ 1, Ελευθεριάδου, Κανετίδου 1, Ξενάκη, Σιούτη 2, Δρακωτού 2, Χαλδαίου 2, Τζωρτζακάκη 1, Κρίστμας 1, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Δουρέκα, Τριχά 2, Μαργαρίτη

ΝΟ Ρεθύμνου (Ανέστης Πεσματζόγλου): Καραγιάννη, ΜακΚι 1, Αμορόσα 1, Κυριακάκη 1, Φαρμάκη, Τσιούγκρη, Τσακωνάκη, Σ. Λιμπιτάκη 2, Ε. Λιμπιτάκη, Λαμπαθάκη

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς