23.8 C
Athens

GP Αυστραλίας: Μηχανικό πρόβλημα στο μονοθέσιο του Φερστάπεν, εκτός αγώνα ο Ολλανδός!

Ο Μαξ Φερστάπεν είδε το μονοθέσιό του να τον «προδίδει» σε κρίσιμη καμπή του αγώνα για το Grand Prix της Αυστραλίας κι ενώ βρισκόταν στο κυνήγι του Λεκλέρκ, ο οποίος πλέον έχει τεράστιο προβάδισμα νίκης

Αυτό κι αν ήταν σοκ για τη Red Bull! Ο Μαξ Φερστάπεν είδε το μονοθέσιό του να τον «προδίδει» σε κρίσιμη καμπή του αγώνα για το Grand Prix της Αυστραλίας κι ενώ βρισκόταν στο κυνήγι του Λεκλέρκ, ο οποίος πλέον έχει τεράστιο προβάδισμα νίκης.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΤΟΥ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ

 

Ο Ολλανδός είπε ότι υπήρχε μια παράξενη μυρωδιά υγρού, πριν εγκαταλείψει το μονοθέσιό του που έβγαζε καπνούς. Μάλιστα, πήρε τον πυροσβεστήρα από τον κριτή για να σβήσει τη φωτιά μόνος του, τη στιγμή που από την ομάδα της Red Bull δινόταν οι απαραίτητες οδηγίες στον Πέρεζ ώστε να μην ανησυχεί για τη δική του RB18.

Μετά την ατυχία του Φερστάπεν βγήκε εικονικό όχημα ασφαλείας, ενώ θυμίζουμε ότι προηγουμένως είχαν εγκαταλείψει και οι Σάινθ, Φέτελ λόγω κακών εκτιμήσεών τους στην προσπάθειά τους να κερδίσουν θέσεις μετά τις κακές εκκινήσεις τους.

https://athlosnews.gr/efialtiko-xekinima-gia-ton-sainth-stin-afstralia-kollise-stin-ammopagida-kai-egkateleipse-ton-agona-vid/

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς