17.8 C
Athens

Βόλος – Λαμία 3-0: Την έβαλε σε μεγαλύτερους μπελάδες με τα… δεύτερα! (vid)

Σε μπελάδες μπήκε η Λαμία η οποία όπως φαίνεται όχι μόνο θα δώσει μπαράζ, αλλά κινδυνεύει από τον Απόλλωνα με τα αποτελέσματα που φέρνει.

Η ομάδα της Φθιώτιδας γνώρισε την ήττα με 3-0 στο Πανθεσσαλικό από τον – αδιάφορο βαθμολογικά – Βόλο των πολλών απουσιών που αγωνίστηκε μάλιστα με παίκτες που είχαν ελάχιστο έως καθόλου χρόνο συμμετοχής φέτος (Λογαράς, Σιέλης, Μεταξάς, Τριανταφύλλου, Τερεζίου, Ριένστρα).

Η Λαμία βρέθηκε στο Πανθεσσαλικό με μόνο στόχο να κρατήσει το μηδέν (πεντάδα στην άμυνα) και δεν το κατάφερε γνωρίζοντας πρωτοφανή διασυρμό παρά το βαθμολογικό της ενδιαφέρον.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ και άφηναν χώρους αλλά η Λαμία ήταν φανερά ακίνδυνη. Ο Σαράνοβ κράτησε το μηδέν στο πρώτο μέρος και ο Φέστα στον πάγκο των φιλοξενούμενων επαναπαύτηκε αφού θεώρησε πως όλα κυλούν βάσει πλάνου. Πρώτα ο Πάουλο Φερνάντες με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι, ενώ η Λαμία είχε την πρώτη της καλή στιγμή μετά από φάση διαρκείας και εκτέλεση του Σιμόν που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Οι παίκτες της Λαμίας στην προσπάθειά τους να ανεβάσουν γραμμές και να απειλήσουν άφησαν χώρους που εκμεταλλεύτηκε στο 72′ ο Άλχο. Ο Φινλανδός μπακ έβγαλε τη σέντρα και ο Μπαρτόλο με σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0.

Σε ρυθμούς… προπόνησης η ομάδα της Μαγνησίας βρήκε άλλα δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Πρώτα ο Ροσέρο πλάσαρε υποδειγματικά μετά το γύρισμα του Πουρίτα, ενώ στην κόντρα ο Φεράρι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΒΟΛΟΣ – ΛΑΜΙΑ 3-0

Σκόρερ: 72′ Μπαρτόλο, 90+1′ Ροσέρο, 90+5′ Φεράρι

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

Διαιτητής: Τζήλος

Κίτρινες: – / Τζανετόπουλος

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Λογαράς (68′ Τριανταφύλλου), Άλχο, Σιέλης, Φεράρι, Μεταξάς, Τερεζίου, Μπαρτόλο (77′ Πουρίτα), Φερνάντες (58′ Ροσέρο), Μπαριέντος (77′ Ριένστρα), Κορέα

ΛΑΜΙΑ (Φέστα): Σαράνοβ, Σιμόν, Τζανετόπουλος (77′ Βέλλιος), Αντέτζο (68′ Βύντρα), Λούκας, Ορτέγκα (80′ Σαραμαντάς), Καραμάνος (77′ Ρόμανιτς), Μπεχαράνο, Τζανδάρης (80′ Μανουσάκης), Νούνιες, Μανούσος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς