17.8 C
Athens

Ακυρώνουν το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη οι οργανωμένοι οπαδοί της Μαρσέιγ, σύμφωνα με τους Γάλλους

Υπό τον φόβο ακόμα χειρότερων επεισοδίων στη Θεσσαλονίκη σε πέντε ημέρες από σήμερα (14/04) ενόψει της ρεβάνς, όλο και περισσότεροι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών της Μαρσέιγ αναβάλλουν τις προγραμματισμένες εκδρομές τους για τον αγώνα της Τούμπας

Το ζευγάρι της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ αποτέλεσε το πιο «εκρηκτικό» της πρώτης φάσης των προημιτελικών του Conference League και οι λόγοι δεν ήταν αγωνιστικοί.

Οι συγκρούσεις ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων στη Μασσαλία ξεκίνησαν από το βράδυ της Τρίτης και συνεχίστηκαν εντός κι εκτός του «Βελοντρόμ» την ημέρα του αγώνα, με την UEFA να ανοίγει φάκελο και να ανακοινώνει την έναρξη πειθαρχικής διαδικασίας, με τους δύο συλλόγους να κινδυνεύουν με αυστηρότατες ποινές για τα όσα συνέβησαν τόσο στον περιβάλλοντα χώρο όσο και εντός του σταδίου της Μαρσέιγ.

https://athlosnews.gr/i-uefa-anakoinose-tin-enarxi-peitharchikis-diadikasias-kata-paok-kai-marseig/

Με αυτές τις εξελίξεις και υπό τον φόβο ακόμα χειρότερων επεισοδίων στη Θεσσαλονίκη σε 5 ημέρες από σήμερα (14/04) ενόψει της ρεβάνς, όλο και περισσότεροι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών της Μαρσέιγ αναβάλλουν τις προγραμματισμένες εκδρομές τους για τον αγώνα της Τούμπας, όπως ανακοινώνουν σχετικά στα social media.

Τις ίδιες πληροφορίες μεταδίδουν από το πρωί του Σαββάτου και τα γαλλικά Μέσα, δίχως να αποκλείουν πάντως τη μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών της γαλλικής ομάδας με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Υπενθυμίζεται ότι η Μαρσέιγ έχει στην κατοχή της 1.100 εισιτήρια για τη ρεβάνς της Τούμπας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς