18 C
Athens

Λάσο: Ερτέλ και Τόμπκινς δεν προπονούνται πλέον μαζί μας, η απόφασή μου είναι οριστική

Μπαρούτι μυρίζει η κατάσταση στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τις τελευταίες εξελίξεις με Ερτέλ, Τόμπκινς και Γιαμπουσέλε, με τον Πάμπλο Λάσο να τοποθετείται δημόσια θέτοντας εκτός ομάδας του δύο πρώτους!

Μπαρούτι μυρίζει η κατάσταση στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τις τελευταίες εξελίξεις με Ερτέλ, Τόμπκινς και Γιαμπουσέλε!

Ο Πάμπλο Λάσο έχει πάρει την απόφαση (με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης των Μαδριλένων) να αποβάλει από ενεργά μέλη του φετινού ρόστερ τους Ερτέλ και Τόμπκινς για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους, ενώ οι «μερένγκες» τιμώρησαν με πρόστιμο για αντιαθλητική συμπεριφορά και τον Γκερσόν Γιαμπουσέλε.

https://athlosnews.gr/ypo-katarrefsi-i-real-o-laso-thetei-dyo-paiktes-ektos-omadas-kai-timorei-allon-enan-prin-ta-plei-of/

Την είδηση επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ενόψει του αυριανού (10/04) clasico με την Μπαρτσελόνα και ο ίδιος ο Λάσο, που ξεκαθάρισε πως πρόκειται για δική του απόφαση και παρότι αντιμετωπίζει ορισμένα προβλήματα με την ομάδα του είναι πεπεισμένος ότι οι 13 παίκτες που έχει πλέον διαθέσιμους θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ισπανία και Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάσο:

«Η υπόθεση των Ερτέλ και Τόμπκινς είναι καθαρά δική μου απόφαση. Είναι υποχρέωση μου σαν προπονητής να βρω ποιο είναι το πρόβλημα. Οι δύο παίκτες δεν προπονούνται πλέον μαζί μας. Η απόφασή μου είναι οριστική.

Θεωρώ πως οι 13 παίκτες που απομένουν μπορούν να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό μέχρι το τέλος της σεζόν και θα είμαστε η ομάδα που θέλουμε να είμαστε. Έχω μερικά προβλήματα με την ομάδα αλλά θα τα λύσουμε. Δεν θα υπογράψουμε κανένα νέο παίκτη άμεσα. Έχουμε γερές βάσεις σαν ομάδα και είμαστε καλυμμένοι. Περιμένω η ομάδα μου να δείξει τον καλύτερό της εαυτό κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Τους σεβόμαστε απόλυτα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς