15.7 C
Athens

Ο Ντάνι Άλβες έριξε… άκυρο στον Χάαλαντ και ζήτησε την επανένωσή του με τον Μέσι

«Τώρα ήρθε η ώρα να επιστρέψει σπίτι του». Αυτό ήταν το μήνυμα του Ντάνι Άλβες σε ερώτηση για τον Μέσι και τη πιθανότητα επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα.

Μπορεί ο Αργεντινός σούπερ σταρ να μην αφήνει -προς το παρόν- ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Βαρκελώνη, ωστόσο σύμφωνα με τον Ντάνι Άλβες η προοπτική ενός «last dance» στο μέρος που λατρεύτηκε σαν ποδοσφαιρικός θεός είναι ό,τι καλύτερο για τον ίδιο και τους «Μπλαουγκράνα».

«Δεν ξέρω τι σκέφτεται ή τι θέλει. Εγώ επιμένω, ότι πρέπει να επιστρέψει για το last dance μαζί μου. Δεν υπάρχει άλλο μέρος όπως εδώ. Όλο αυτό φτιάχτηκε για εμάς, η πόλη, η ομάδα. Έφυγε για να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Τώρα, ήρθε η ώρα να επιστρέψει σπίτι του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντάνι Άλβες για τον Αργεντινό φίλο του, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα σε Χάαλαντ και Εμπαπέ, ρίχνοντας «ευγενικό άκυρο» στον Νορβηγό άσο της Ντόρτμουντ.

«Δεν θα τα έδινα όλα τα λεφτά για τον Χάλαντ. Ειλικρινά δεν θα έδινα πολλά λεφτά για αυτόν. Για τον Εμπαπέ ναι, για τον Χάλαντ όχι. Δεν είμαι τεχνικός διευθυντής, αλλά θα στοιχημάτιζα στον Εμπαπέ. Φαίνεται πιο ολοκληρωμένος σε κάθε τομέα. Αν κάνεις μια μεγάλη επένδυση, πρέπει να την κάνεις για τους καλύτερους. Εάν εξαρτιόταν από μένα, θα επέλεγα τον Εμπαπέ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς