17.9 C
Athens

Έγινε η εκταφή της Τζωρτζίνας για να ανακτηθεί το τάμπλετ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ της Πάτρας. Λίγο πριν τις 7 το πρωί του Σαββάτου, μετά από εντολή της 18ης τακτικής ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάππα, οι Αρχές προχώρησαν στο άνοιγμα του τάφου της Τζωρτζίνας, στο κοιμητήριο των Συχαινών.

Η εντολή από την ανακρίτρια δόθηκε προκειμένου να ανασυρθεί το τάμπλετ, με το οποίο η μητέρα της 9χρονης και κατηγορούμενης για τον θάνατό της επέμενε να ταφεί, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί να περιέχει σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση και γι’ αυτό η Ρούλα Πισπιρίγκου επέλεξε να θάψει στο φέρετρο του παιδιού της.

Παρόντες στη διαδικασία ήταν εισαγγελικός λειτουργός, η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα αλλά και συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας. Πριν από την εκταφή πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στη μνήμη των τριών κοριτσιών της οικογένειας, των Ίριδας, Μαλένας και Τζωρτζίνας.

Οι αστυνομικοί παρέλαβαν την ηλεκτρονική συσκευή, η οποία θα μεταφερθεί άμεσα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχουν σε αυτό στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν στην εξέλιξη της έρευνας για τον θάνατο του παιδιού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς