25 C
Athens

Euroleague: Το ιδιαίτερο ρεκόρ του Ολυμπιακού και οι πιθανότερες ημερομηνίες για τα πρώτα ματς με Μονακό

Η «μεγάλη» εβδομάδα του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά τα πρώτα βήματα για την πρόκριση στο Final Four της Ευρωλίγκας θα πέσει πάνω στη... Μεγάλη εβδομάδα του Πάσχα, με τις δύο πρώτες αναμετρήσεις κόντρα στη Μονακό στο καμίνι του ΣΕΦ

Η «μεγάλη» εβδομάδα του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά τα πρώτα βήματα για την πρόκριση στο Final Four της Ευρωλίγκας θα πέσει πάνω στη… Μεγάλη εβδομάδα του Πάσχα.

Ακολουθώντας το πρόγραμμα της Euroleague οι αναμετρήσεις για τα πλέι οφ θα ξεκινήσουν στις 19 Απριλίου κι όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα πάντα και με τη NOVA που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα, οι πρώτες δύο μάχες του Ολυμπιακού με τους Μονεγάσκους στο «καμίνι» του ΣΕΦ θα πραγματοποιηθούν τη Μεγάλη Τετάρτη (20/04) και τη Μεγάλη Παρασκευή (22/04).

https://athlosnews.gr/oristiko-i-monako-antipalos-tou-olybiakou-ston-dromo-gia-to-veligradi/

Βέβαια το οριστικό πρόγραμμα θα καθοριστεί από τις αρχές της νέας εβδομάδας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μετά και τη χθεσινή ήττα της Ρεάλ από την Μπάγερν που ήρθε με επική ανατροπή των Βαυαρών στο 4ο δεκάλεπτο, οι Ερυθρόλευκοι του Γιώργου Μπαρτζώκα τερμάτισαν στη 2η θέση, η οποία είναι η υψηλότερη για ελληνική ομάδα στη regular season της EuroLeague, με τη νέα μορφή της διοργάνωσης (δηλ. από το 2016 και μετά).

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς