18 C
Athens

Υπό κατάρρευση η Ρεάλ: Ο Λάσο θέτει δύο παίκτες εκτός ομάδας και τιμωρεί άλλον έναν πριν τα πλέι οφ!

Με την τωρινή της κατάσταση η Ρεάλ δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που πρωταγωνιστούσε μεσούσης της σεζόν σε Ισπανία και Ευρώπη, καθώς τα πάντα στο εσωτερικό της μοιάζουν να καταρρέουν από τη μία μέρα στην άλλη

Από φαβορί για το Final Four σε αουτσάιντερ (ακόμα και με πλεονέκτημα έδρας) ενόψει των πλέι οφ της Euroleague.

Με την τωρινή της κατάσταση η Ρεάλ δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που πρωταγωνιστούσε μεσούσης της σεζόν σε Ισπανία και Ευρώπη, καθώς τα πάντα στο εσωτερικό της μοιάζουν να καταρρέουν από τη μία μέρα στην άλλη.

Αυτό φάνηκε σε έντονο βαθμό και στο χθεσινό της παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν, όπου απώλεσε προβάδισμα 19 πόντων από το ημίχρονο, ώστε τελικά να ηττηθεί με ανεξήγητο -βάσει μπασκετικής λογικής- λόγο με 97-88 και να στείλει τον Ολυμπιακό πάνω στη Μονακό.

https://athlosnews.gr/real-bagern-88-97-madrilenikos-diasyrmos-anexigiti-katarrefsi-stin-teleftaia-periodo/

Μέσα σε όλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ και αποκλειστικές πληροφορίες της ισπανικής «Encestando» ο Πάμπλο Λάσο έχει πάρει την απόφαση (με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης των Μαδριλένων) να αποβάλει από ενεργά μέλη του φετινού ρόστερ τους Ερτέλ και Τόμπκινς για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους, ενώ τιμωρεί με πρόστιμο για αντιαθλητική συμπεριφορά και τον Γκερσόν Γιαμπουσέλε!

«Η Μαδρίτη κατέρρευσε», αναφέρει σε σημερινό της απόσπασμα η «AS» με αφορμή τη χθεσινή ήττα από την Μπάγερν που ήταν η 8η στα 10 τελευταία ματς στη Euroleague και φυσικά πίσω από αυτόν τον τίτλο κρύβονται και εξωαγωνιστικοί παράγοντες, οι οποίοι φαίνεται να δυσκολεύουν τον δρόμο της «Βασίλισσας» προς το Final 4 του Βελιγραδίου.

«Είμαστε μια ομάδα χωρίς ψυχή, χωρίς καρδιά και δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την κατάσταση. Θα ήθελα να δώσω μία ξεκάθαρη απάντηση, αλλά δεν είναι εύκολο. Στην τέταρτη περίοδο σταματήσαμε να πιστεύουμε. Δεν είμαστε συνεπείς, δεν έχουμε ψυχή στα τελευταία λεπτά. Προβληματίζομαι, είμαι ο πρώτος που πρέπει να δει τι έφταιξε απόψε, είμαστε ομάδα και ξαφνικά σταματάμε», ήταν τα λόγια του Πάμπλο Λάσο μετά από την αναμέτρηση με τους Βαυαρούς, γνωρίζοντας πως η ομάδα του θα βρει απέναντί της μία από τις Ανατολού Εφές ή Μακάμπι Τελ Αβίβ στα πλέι οφ του Απριλίου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς