22.6 C
Athens

Ζίμπαρτς: Αφιερωμένη στην οικογένεια του Ολυμπιακού η νίκη, καταπληκτική η ατμόσφαιρα

Ο Μάρτινς Ζίμπαρτς δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του από την εμφάνιση και τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό (69-55) στον ημιτελικό του Final Four Κυπέλλου στα Χανιά.

Ο Λετονός προπονητής ευχαρίστησε αθλήτριες και φιλάθλους και αφιέρωσε τη νίκη στην οικογένεια του συλλόγου, ενώ χαρακτήρισε καταπληκτική την ατμόσφαιρα στις εξέδρες.

https://athlosnews.gr/eisai-sto-myalo-kati-magiko-kosmos-kai-paiktries-tou-olybiakou-eginan-ena-meta-tin-prokrisi-vid/

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις παίκτριες μου, τους φιλάθλους και όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού για τη νίκη. Παίξαμε καλά σχεδόν σε όλα τα δεκάλεπτα, ίσως με εξαίρεση την τρίτη περίοδο, όμως το καλό ξεκίνημα που είχαμε μας βοήθησε να κερδίσουμε τον αγώνα. Η άμυνα ήταν καθοριστικός παράγοντας για την νίκη μας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που περιορίσαμε πολύ το σκορ του Παναθηναϊκού. Αυτή νίκη αφιερώνεται στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ήταν μια δικαίωση για τις προσπάθειες που καταβάλουμε το τελευταίο διάστημα. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική στο γήπεδο και σίγουρα, ήταν ένα παιχνίδι που συμβάλει στην προώθηση του μπάσκετ γυναικών στην Ελλάδα», ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς