27.5 C
Athens

Οριστικό: Η Μονακό αντίπαλος του Ολυμπιακού στον δρόμο για το Βελιγράδι!

Η Ρεάλ έχασε με απίστευτο τρόπο από την Μπάγερν στη Μαδρίτη και ο Ολυμπιακός καπάρωσε τη 2η θέση που τον φέρνει απέναντι στη Μονακό - με πλεονέκτημα έδρας - στα πλέι οφ της Euroleague

Είναι οριστικό: Η Μονακό θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον δρόμο για το Final Four του Βελιγραδίου!

Η Μπάγερν έκανε την απόλυτη έκπληξη στη Μαδρίτη επικρατώντας με 97-88 της Ρεάλ (και μάλιστα με απίστευτη επιστροφή από το -18) και οι Ερυθρόλευκοι καπάρωσαν τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο με αποτέλεσμα να πέφτουν απέναντι στους 7ους Μονεγάσκους του Μάικ Τζέιμς!

Και τώρα το… ΣΕΦ ετοιμάζεται να κάνει τη δουλειά απέναντι σε μια ομάδα που έκανε την έκπληξη φέτος στη διοργάνωση και που είναι άκρως επικίνδυνη. Όμως, αυτός ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και το Βελιγράδι μοιάζει κοντά. Υπενθυμίζεται πως οι Ερυθρόλευκοι θα χρειαστούν τρεις νίκες για να φτάσουν στην τελική φάση της διοργάνωσης στη Σερβία (19-21 Μαΐου).

Η Μπαρτσελόνα και ο Ολυμπιακός θα έχουν πλεονέκτημα έδρας απέναντι σε Μπάγερν και Μονακό αντίστοιχα, ενώ απομένουν δύο εκκρεμότητες. Αν η Μακάμπι κερδίσει την αδιάφορη Φενέρ στο Τελ Αβίβ, τότε θα τερματίσει 5η και θα παίξει απέναντι στην 4η Ρεάλ με μειονέκτημα έδρας. Σε αυτή την περίπτωση η Εφές – που ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα – θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα την 3η Αρμάνι.

ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ

  1. Μπαρτσελόνα – Μπάγερν
  2. Ολυμπιακός – Μονακό

ΤΑ ΔΥΟ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΑΝ Η ΜΑΚΑΜΠΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΕΝΕΡ

3. Αρμάνι Μιλάνο – Αναντολού Εφές

4. Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Τελ Αβίβ

ΤΑ ΔΥΟ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΑΝ Η ΜΑΚΑΜΠΙ ΗΤΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΝΕΡ

3. Αρμάνι Μιλάνο – Μακάμπι Τελ Αβίβ

4. Ρεάλ Μαδρίτης – Αναντολού Εφές

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς