32.2 C
Athens

Η Μπόντο ξύπνησε ξανά άσχημες μνήμες στη Ρόμα, η PSV μπλόκαρε τη Λέστερ (vid)

Ο Αρκτικός Κύκλος δεν ταιριάζει στη Ρόμα και αυτό αποδείχθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είχε διασυρθεί με 6-1 στη φάση των ομίλων του Conference League από την Μπόντο Γκλιμτ και την Πέμπτη γνώρισε νέα ήττα – με ανατροπή αυτή τη φορά – με 2-1 με αποτέλεσμα να θέλει μόνο νίκη στο Ολίμπικο αν θέλει να βρεθεί στους «4».

Υπενθυμίζεται πως οι Νορβηγοί είχαν αποσπάσει ισοπαλία στο ματς της Ρώμης στους ομίλους (2-2) και παραμένουν αήττητοι σε τρία ματς κόντρα στους Ιταλούς οι οποίοι προηγήθηκαν δίκαια στο 43′ με το γκολ του Πελεγκρίνι.

Το δεύτερο μέρος βέβαια ήταν μια άλλη ιστορία με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν την απόδοσή τους και να βρίσκουν τα γκολ της ανατροπής. Ο Σάλτνες στο 56′ σε φάση διαρκείας έκανε το 1-1, με τον Βέτλεσεν να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 89′ και να δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στους Σκανδιναβούς.

Λέστερ και Αϊντχόφεν έμειναν στη λευκή ισοπαλία (0-0) στην Αγγλία, με το αποτέλεσμα να βολεύει ξεκάθαρα τους Ολλανδούς οι οποίοι επιθετικά δεν έκαναν σχεδόν τίποτα και δεν θύμισαν την ομάδα που πέταξε εκτός την Κοπεγχάγη. Οι παίκτες του Ρότζερ Σμιντ έπαιξαν για να κρατήσουν το μηδέν και το κατάφεραν απέναντι σε μια Λέστερ που είχε μεγάλες χαμένες ευκαιρίες με τον Ιχεανάτσο και τον Μπαρνς που σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο.

CONFERENCE LEAGUE: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ «8»

Φέγενορντ – Σλάβια Πράγας 3-3 (10′ Σινιστέρα, 74′ Σενεσί, 86′ Κοκσού / 41′ Ολαγίνκα, 67′ Σορ, 90+5′ Τραορέ)

Λέστερ – Αϊντχόφεν 0-0

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ 2-1 (13′ Ζέρσον, 45′ Παγιέ / 48′ Ελ Καντουρί)

Μπόντο Γκλιμτ – Ρόμα 2-1 (56′ Σάλτνες, 89′ Βέτλεσεν / 43′ Πελεγκρίνι)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς