32.2 C
Athens

Σπουδαία κίνηση του Ολυμπιακού: Φιλικό με τη Σαχτάρ το Σάββατο, με τα έσοδα να πηγαίνουν στους Ουκρανούς πρόσφυγες!

Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν ξαφνικά τη διεξαγωγή ενός σπουδαίου φιλικού το βράδυ του Σαββάτου, στέλνοντας μαζί με τη Σαχτάρ ισχυρό μήνυμα στήριξης στον ουκρανικό λαό

Σε μια πολύ σπουδαία κίνηση, αντάξια του ποδοσφαιρικού του μεγαλείου προχώρησε ο Ολυμπιακός ο οποίος ανακοίνωσε πως το Σάββατο 9 Απριλίου στις 20:00 θα αντιμετωπίσει τη Σαχτάρ σε φιλική αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη.

Η αναμέτρηση – θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ONE – θα είναι η πρώτη της Σαχτάρ έπειτα από την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία. Τα έσοδα θα δοθούν για την οικονομική στήριξη των Ουκρανών προσφύγων, με τις δύο ομάδες να στέλνουν ισχυρό μήνυμα για τον τερματισμό του πολέμου.

Σημειώνεται πως η Σαχτάρ τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και πραγματοποιεί προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Ιταλού προπονητή της, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι.

Η ανακοίνωση: «Το Σάββατο 9 Απριλίου, στις 20:00 ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα υποδεχτεί την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνετσκ σε ένα διεθνή φιλικό αγώνα για την Ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου. Πρόκειται για τον πρώτο από μία σειρά φιλικών αγώνων της ουκρανικής ομάδας με κορυφαίoυς συλλόγους στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Οι φίλαθλοι μπορούν να προσέλθουν στο γήπεδο με το εισιτήριο διαρκείας τους ή με απλό εισιτήριο αξίας 10 ευρώ. Όλα τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν για οικονομική στήριξη των προσφύγων».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς