16.9 C
Athens

Εβαλε και… ξαναέβγαλε τη γραβάτα ο Τσίπρας στο Ζάππειο

Με το σχόλιο «πρώτη φορά γραβάτα» ξεκίνησε την ομιλία του ο Πρωθυπουργός • Την έβγαλε στο τέλος υποσχόμενος να την φορέσει πάλι σε «νέες νίκες»

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να φοράει τελικά  γραβάτα κατά την ομιλία του στο Ζάππειο παρουσία των Κοινοβουλευτικών Ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Φορώντας μια κόκκινη γραβάτα, παρόμοια με αυτή που του χάρισε ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, πριν από λίγες ημέρες κατά την υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες. ο πρωθυπουργός μπήκε στο Ζάππειο κάτω από τα χειροκροτήματα των κυβερνητικών βουλευτών.

Συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Μπέτυ Μπαζιάνα, που φορούσε ένα λευκό κοστούμι.

Με το σχόλιο για την «πρώτη φορά γραβάτα» ξεκίνησε την ομιλία του στη φιέστα του Ζαππείου για την απόφαση του Eurogroup ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. «Δεν νιώθω άνετα, αλλά θα τη συνηθίσω», είπε υπό τα χειροκροτήματα των παρισταμένων, μελών των κοινοβουλευτικών ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Στο τέλος της ομιλίας του έβγαλε με μια κίνηση… θεατράλε τη γραβάτα, λέγοντας πως όλο αυτό τον καιρό φορούσε στολή εργασίας και αυτό θα συνεχίσει να κάνει, ενώ «υποσχέθηκε» ότι θα την ξαναβάλει όταν έρθουν νέες νίκες… «Κέρδισα το χρέος, έχω μάχες να δώσω», είπε χαρακτηριστικά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς