14.3 C
Athens

Η «Α Βola» αποκαλύπτει νέες επαφές του Ολυμπιακού με την Πόρτο για τον Αλφόνσο Σόουζα

Σύμφωνα πάντα με τους Πορτογάλους η επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς για να φέρει στην Ελλάδα τον Σόουζα είναι μεγάλη, γεγονός που έκανε τη διοίκηση των Πειραιωτών να χτυπήσει ξανά την πόρτα της Πόρτο για την περίπτωσή του

Φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά του για τον νεαρό εξτρέμ της Μπελενένσες (το 50% των δικαιωμάτων του ανήκει στην Πόρτο), Αλφόνσο Σόουζα.

Τουλάχιστον αυτό μεταδίδει από σήμερα (7/04) ξανά η πορτογαλική «A Bola» που κάνει λόγο για νέες επαφές των Ερυθρολεύκων με τη διοίκηση των Δράκων για τη συμφωνία με τον 22χρονο επιθετικό.

Σύμφωνα πάντα με τους Πορτογάλους η επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς για να φέρει στην Ελλάδα τον Σόουζα είναι μεγάλη, γεγονός που έκανε τη διοίκηση των Πειραιωτών να χτυπήσει ξανά την πόρτα της Πόρτο για την περίπτωσή του, καθώς η ομάδα του Κονσεϊσάο στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός ο Σεμέδο κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του νεαρού παίκτη και πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της σε ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Ο Σόουζα έχει αγωνιστεί 25 φορές με τη Μπελενένσες τη φετινή σεζόν, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, έχοντας μοιράσει δύο ασίστ.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς