18.7 C
Athens

Ο Καμπελά ανακοινώθηκε από τη Μονπελιέ

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός που σύμφωνα με τα λεγόμενά του συζητούσε με τον Ολυμπιακό, υπέγραψε στη Μονπελιέ ως το τέλος της σεζόν δίχως να διευκρινίζεται αν υπάρχει προοπτική επέκτασης για την επόμενη χρονιά

Ο Ρεμί Καμπελά βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ειδικά μετά την αποχώρησή του από την Κράσνονταρ, με τον ίδιο τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να πραγματοποιεί διαρκώς δηλώσεις σε γαλλικά Μέσα πως συζητά τόσο με τους πρωταθλητές Ελλάδας όσο και με συλλόγους της πατρίδας του.

Εντελώς ξαφνικά την Τετάρτη (6/4) η Μονπελιέ ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου ποιοτικού μεσοεπιθετικού που επέστρεψε στον γαλλικό σύλλογο οχτώ χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία και με τον ίδιο να υπογράφει συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν.

Ο Καμπελά είναι έτοιμος για τη δεύτερη θητεία του λοιπόν, αφού μετά την αποχώρησή του από τη Μονπελιέ αγωνίστηκε σε Μαρσέιγ, Νιούκαστλ, Σεντ Ετιέν και Κράσνονταρ. Από τον ρώσικο σύλλογο έμεινε ελεύθερος έπειτα από τις εξελίξεις στον πόλεμο της Ρωσίας με την Ουκρανία ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν υπάρχει οψιόν ανανέωσης για μετά το τέλος της σεζόν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς