15.9 C
Athens

Ντέμης κατά Λουτσέσκου: «Να μάθει να χάνει, μιλάει και ο ΠΑΟΚ με τα περισσότερα πέναλτι…» (vid)

Χειμαρρώδης κατά του Ραζβάν Λουτσέσκου και του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο Ντέμης Νικολαϊδης στην εκπομπή που παρουσιάζει στη NOVA, με αφορμή τα παράπονα του Ρουμάνου τεχνικού για τις διαιτητικές αποφάσεις στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Δικέφαλο του Βορρά την περασμένη Κυριακή.

https://athlosnews.gr/i-pikri-alitheia-tou-loutseskou-pou-pligonei-ton-paok-kai-tous-antiolybiakous/

Συγκεκριμένα ο παλαίμαχος άσος και αρχηγός της ΑΕΚ τόνισε πως ο Λουτσέσκου πρέπει να μάθει να χάνει δίχως να το ρίχνει όλο στη διαιτησία, ειδικότερα από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με τα περισσότερα κερδισμένα πέναλτι (με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο) μέχρι τώρα στη σεζόν.

Αναλυτικά η δήλωση του Ντέμη για Λουτσέσκου:

«Χαιρόμαστε να ακούμε τον Λουτσέσκου όταν η ομάδα του κερδίζει, αλλά όταν χάνει δεν θέλουμε να τον ακούμε. Πρέπει να μάθει και να χάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε:

«Όταν κερδίζει βγάζει μεγαλοσύνη και μιλάει πολύ καλά για όλους και όταν χάνει, ακούμε πως είτε φταίει ο διαιτητής, είτε έπαιξε πούλμαν η άλλη ομάδα. Μπορεί να είσαι καλός και να χάσεις. Δεν γίνεται να χαιρόμαστε να ακούμε τον Λουτσέσκου και όταν χάνει, να μην θέλουμε να τον ακούμε. Και μιλάει ο ΠΑΟΚ που έχει πάρει τα περισσότερα πέναλτι απ’ όλους. Το αντίθετο βλέπω από τον Γιοβάνοβιτς. Στο ματς με τον ΟΦΗ δεν ανέφερε τίποτα για διαιτησία».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς