16.9 C
Athens

Έφτασε στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου (vid)

Στις φυλακές Κορυδαλλού έφτασε το πρωί της Τρίτης η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά τη χθεσινή 5ωρη απολογία της στην ανακρίτρια για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας και την απόφαση να προφυλακιστεί.

Κατά την άφιξή της στις φυλακές, φορώντας και πάλι κουκούλα και με σκυμμένο το κεφάλι, κι ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη τη συνόδεψε εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος, κόσμος που βρισκόταν στο σημείο την αποδοκίμασε έντονα.

Η 33χρονη κατηγορούμενη αναμένεται να μείνει σε απομονωμένο κελί που βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα, μακριά από τις υπόλοιπες κρατούμενες και θα προαυλίζεται μόνη της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να αρνείται όλες τις κατηγορίες, αναφέροντας χαρακτηριστικά στο απολογητικό της υπόμνημα πως «ποτέ δεν επιδίωξα, επιθύμησα ή προκάλεσα το θάνατο του παιδιού μου». Σε σχέση με τη χορήγηση της κεταμίνης, επιρρίπτει ευθύνες στους θεράποντες γιατρούς του του «Αγλαΐα Κυριακού», γεγονός που αρνείται κατηγορηματικά το νοσοκομείο.

«Ουδέποτε χορηγήθηκε στην μικρή ασθενή η ουσία αυτή είτε αυτούσια είτε σαν συστατικό άλλου φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος», τονίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του παιδιατρικού νοσοκομείου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς