17.8 C
Athens

Νικολαΐδης: Αυτή είναι η μεγαλύτερη κίνηση του Μελισσανίδη από τα χρόνια του στην ΑΕΚ (vid)

Στην πιο σπουδαία, σύμφωνα με τη δική του σκέψη, κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη από τα χρόνια ηγεσίας του στην ΑΕΚ μέχρι και σήμερα αναφέρθηκε μέσω της εκπομπής του στη NOVA ο Ντέμης Νικολαΐδης

Στην πιο σπουδαία, σύμφωνα με τη δική του σκέψη, κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη από τα χρόνια ηγεσίας του στην ΑΕΚ μέχρι και σήμερα αναφέρθηκε μέσω της εκπομπής του στη NOVA ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο παλαίμαχος άσος και αρχηγός της Ένωσης φαίνεται ότι δεν έχει βγάλει ακόμα από το μυαλό του την ημέρα που η ΑΕΚ πήγε στο Βελιγράδι για να αγωνιστεί εν μέσω πολέμου κόντρα στην Παρτιζάν σε ένα φιλικό με ειρηνικό χαρακτήρα, κάτι για το οποίο ακόμα και σήμερα δημιουργεί θαυμασμό στους φίλους της ομάδας κι όχι μόνο.

Σύμφωνα με τον Ντέμη, αυτή είναι και η σπουδαιότερη κίνηση, πάνω και από το νεόχτιστο γήπεδο της «Αγιας-Σοφιάς» που έχει κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στα χρόνια του στους Κιτρινόμαυρους, αυτή για την οποία θα τον μνημονεύουν μέχρι και οι επόμενες γενιές ΑΕΚτσήδων.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νικολαϊδης για εκείνη την ιστορική ημέρα:

«Είναι από τις πιο ιστορικές και μεγάλες στιγμές της ΑΕΚ. Πήγαμε Βουδαπέστη, μετά πήραμε λεωφορεία.. Δεν είχαμε πάρει άδεια, ήταν ταλαιπωρία. Παίξαμε και φύγαμε τρέχοντας για να μην βραδιάσει και μας βομβαρδίσουν, να προλάβουμε να φτάσουμε στην Ουγγαρία.

Θυμάμαι τα πρόσωπα των Σέρβων. Μας χειροκροτούσαν, μας έδιναν ψωμί και αλάτι… Τρομερές στιγμές, ιστορικό ματς. Δεν έχει ξαναγίνει. Οι Άγγλοι ιδιοκτήτες δεν ήθελαν να γίνει, υπήρχε γκρίνια από την ENIC. Για μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη κίνηση του Μελισσανίδη. Μεγαλύτερη και από το γήπεδο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς