19.9 C
Athens

«Λύθηκε το συμβόλαιο του Τζον Μπράουν με την Ούνικς Καζάν»

Οι φήμες της αποχώρησης του Τζον Μπράουν από την ρωσική Ούνικς Καζάν αρχίζαν σιγά σιγά να επιβεβαιώνονται, με τον Αμερικανό να ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες «μπασκετικές» πολιτείες μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και τον πόλεμο που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Η Ούνικς που βαδίζει σε άγνωστα μονοπάτια μετά από την αποβολή της από τη φετινή σεζόν στη Euroleague και τα πολλαπλά προβλήματα με αποχωρήσεις βασικών της παικτών, φαίνεται ότι δεν μπορέσει να κρατήσει στο ρόστερ της ούτε τον Αμερικανό σέντερ που πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν φέτος με τα χρώματά της κυρίως στην Ευρώπη.

Όπως αναφέρει η έγκυρη ιστοσελίδα «basketnews» ο Μπράουν έχει πάρει την απόφαση να λύσει οριστικά τη συνεργασία του με τους Ρώσους παρόλο που το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2023. Πλέον είναι θέμα ημερών η επίσημη ανακοίνωση της αποδέσμευσής του από την ομάδα και της εύρεσης της νέας του «στέγης» με το μέλλον του να προδιαγράφεται λαμπρό.

Στους 25 αγώνες που πρόλαβε να αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στη Euroleague, ο Μπράουν είχε 10.3 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 2.8 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 31 λεπτά συμμετοχής.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς