17.7 C
Athens

Πόρτο: Κι άλλο παιχνίδι με τη δεύτερη ομάδα των Δράκων ο Σεμέδο, δεν τον εμπιστεύεται ο Κονσεϊσάο

Για τρίτη φορά από τον Γενάρη κι έπειτα ο Ρούμπεν Σεμέδο αγωνίστηκε ως βασικός με τη β’ ομάδα της Πόρτο, ακόμη ένα ασφαλές δείγμα της μη εμπιστοσύνης του Σέρτζιο Κονσεϊσάο προς την πλευρά του Πορτογάλου στόπερ.

Ο Σεμέδο που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στους Δράκους έπαιξε στο αποψινό ματς της δεύτερης ομάδας της Πόρτο με τη Βαρζίμ για την Β’ κατηγορία της Πορτογαλίας και έμεινε να μετράει μόλις ένα ημίχρονο κόντρα στη Λιόν σε ό,τι έχει να κάνει με τα λεπτά συμμετοχής του με την πρώτη ομάδα των Πορτογάλων.

Από εκεί και πέρα, ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού δεν έχει αγωνιστεί ακόμα σε αγώνα για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας και μετρά περισσότερες συμμετοχές με την β’ ομάδα της Πόρτο (3) απ’ ότι με την πρώτη (1).

https://athlosnews.gr/den-ebistevetai-ton-semedo-o-konseisao-molis-45-lepta-symmetochis-kai-apostoles-me-ti-v-omada-tis-porto/

Με λίγα λόγια ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο βλέπει κάτι που δεν του αρέσει μέχρι τώρα και δεν αποκλείεται το ερχόμενο καλοκαίρι να εισηγηθεί αρνητικά στο ενδεχόμενο παραμονής του 27χρονου αμυντικού στο «Ντραγκάο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς