18.1 C
Athens

Κόντε: Αν η Τότεναμ τερματίσει στην 4άδα θα ισοδυναμεί με θαύμα

Η Τότεναμ νίκησε εύκολα 5-1 με ανατροπή τη Νιούκαστλ στο Λονδίνο, για την 31η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, για πρώτη φορά από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενισχύοντας την προσπάθεια της για τη συμμετοχή της στο Champions League τη νέα σεζόν.

Αν το πετύχει, αυτό θα ισοδυναμεί με θαύμα, κάτι σαν την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League, όπως είπε ξανά ο Ιταλός τεχνικός των «Σπερς»:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για φιλοδοξίες, γιατί μου αρέσει να παίζω για να κερδίζω το πρωτάθλημα και να κερδίζω τρόπαια, αλλά σε αυτήν την κατάσταση αυτό είναι το Champions League. Αν τερματίσουμε στην τετράδα θα είναι ένα πραγματικό θαύμα, σαν να κατακτήσαμε την Premier League», τόνισε σχετικά ο Κόντε και συμπλήρωσε:

«Έχουμε αρκετά παιχνίδια να παίξουμε μέχρι το τέλος της σεζόν και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο μας. Νομίζω ότι μπορούμε να παλέψουμε. Μπορούμε να παλέψουμε για αυτόν τον στόχο. Είναι σημαντικό να έχουμε αυτή τη φιλοδοξία και λάθος να την κρύβουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς