19.9 C
Athens

Πασχαλάκης: Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Στην κακή νοοτροπία της ομάδας του απέδωσε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης την ήττα του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό.

https://athlosnews.gr/panathinaikos-paok-2-1-epiasan-ton-ari-oi-prasinoi-proti-itta-sto-2022-gia-tous-thessalonikeis-vid/

Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του αγώνα με τη Μαρσέιγ την Πέμπτη για το Conference League, αρνούμενος ότι οι ευρωπαϊκές σκέψεις των συμπαικτών του μπορεί να έπαιξαν ρόλο στην εμφάνιση της ομάδας απέναντι στο Τριφύλλι.

Για το τι έφταιξε για την ήττα στην Λεωφόρο και αν θα επηρεάσει τον ΠΑΟΚ ενόψει Μαρσέιγ: «Δεν έχω να κρατήσω τίποτα από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ ότι μπήκαμε πολύ λάθος στο ματς, νομίζω είχαμε μια πολύ κακή νοοτροπία και αυτό που πρέπει να αλλάξουμε σίγουρα είναι την νοοτροπία μας ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Μαρσέιγ. Θεωρώ όμως ότι επειδή έχουμε τον κατάλληλο προπονητή, θα μας περάσει πολύ εύκολα την σωστή νοοτροπία για την αναμέτρηση στην Γαλλία».

Για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στο Conference League: «Δεν κάθομαι να σκεφτώ τα παιχνίδια, είτε είναι πρωτάθλημα, είτε Κύπελλο, είτε Conference League. Δεν μπαίνω καν σε αυτή την διαδικασία. Το σημαντικό είναι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα να κοιτάμε μπροστά και να βλέπουμε το επόμενο ματς. Προσωπικά θέλω να είμαι καλά προετοιμασμένος, καλά προπονημένος για να μπορώ να είμαι καλά σε όλους τους αγώνες ανεξαρτήτως διοργάνωσης και αντιπάλου».

Για το αν η ομάδα είχε στο πίσω μέρος του μυαλού της τα παιχνίδια με την Μαρσέιγ: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την εμφάνιση σε αυτό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι δικαιολογία για μένα, ότι μπορεί να σκεφτόμασταν την αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς