18.9 C
Athens

Με το… πάσο του ο Εμπαμπέ: Θέλω να πάρω την καλύτερη δυνατή απόφαση

Αναποφάσιστος σχετικά με το μέλλον του δηλώνει ο Κιλιάν Μπαπέ, το συμβόλαιο του οποίου με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει τον Ιούνιο.

«Δεν έχω πάρει ακόμα την απόφασή μου. Σκέφτομαι, υπάρχουν νέα στοιχεία, υπάρχουν πολλές παράμετροι», είπε ο νεαρός Γάλλος επιθετικός στο μικρόφωνο του «Prime Video», λίγο μετά την ευρεία νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Λοριάν με 5-1, για την 30η αγωνιστική της Ligue 1.

https://athlosnews.gr/pari-lorian-5-1-skorare-me-to-tsouvali-alla-den-glitose-tis-apodokimasies/

«Δεν θέλω να κάνω λάθος», πρόσθεσε ο 23χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι και αναμένεται με «ανοικτές αγκάλες» από τους διοικούντες την Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε ερώτηση εάν την νέα χρονιά θα μπορούσε να βρίσκεται στο Παρίσι, ο κορυφαίος επιθετικός της σύγχρονης εποχής, ήταν αινιγματικός: «Ποιος ξέρει; Ξέρω ότι για αρκετούς είναι λίγο αργά, αλλά το συζητώ καθημερινά. Εάν είχα αποφασίσει, θα το έλεγα. Δεν λογοδοτώ σε κανέναν, είναι προσωπική επιλογή. Στα καλά και στα κακά πράγματα που κατάφερα να κάνω, πάντα πίστευα αυτό που έκανα, δεν χρειάζεται να κρυφτώ, δεν σκότωσα κανέναν. Παίρνω το χρόνο μου, θέλω να πάρω την καλύτερη δυνατή απόφαση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς